Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (16.4.)

štvrtok, 16. apríl 2015 10:20 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (16.4.)
Správy dňa z anglickej Premier League (16.4.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

CHELSEA: V lete by mal v kádri Londýnčanov pribudnúť 19-ročný záložník Nathan, ktorý aktuálne oblieka dres brazílskeho tímu Atlético Paranaense. Stáť bude 4,5 milióna libier a naplánovanú už má aj zdravotnú prehliadku. (Guardian)

ARSENAL: Brazílsky krídelník Wellington Silva absolvoval už päť hosťovaní v Španielsku a aktuálne hráva z Almeríu. Hoci je hmeňovým hráčom Arsenalu, prijal španielske občianstvo, čo dáva nádej, že by v La Lige rád ostal. (Express)

LIVERPOOL & ARSENAL: The Reds majú zacielené na Thea Walcotta, ktorý stále nedospel k definitívnej dohode novej zmluvy v Londýne. (Mirror)

LIVERPOOL: Mario Balotelli sa možno vráti do talianskej najvyššej súťaže. Tamojšie médiá informujú, že bývalého hráča Manchestru City alebo AC Milána chce Sampdoria Janov. Prestupová čiastka, ktorú je tento tím ochotný ponúknuť, je zatiaľ neznáma. (ESPN)

MANCHESTER CITY & ARSENAL: Anglický záložník James Milner čaká na vypršanie zmluvy na Etihad Stadium. Stane sa tak už toto leto a potom by mohol prestúpiť do tímu The Gunners. (Sun)

MANCHESTER CITY & LIVERPOOL: V modrej časti Manchestru poľujú na liverpoolsky talent, Raheema Sterlinga. Získať by ho chceli možno za 30 - 50 miliónov libier, pričom vedenie The Reds letný predaj hráča odmieta. (Mirror)

MANCHESTER CITY & WEST HAM: Ďalšiu potenciálnu posilu má vedenie vyhliadnuté do obrany. Stať by sa ňou mohol Aaron Cresswell, ľavý obranca Kladivárov. (Express)

MANCHESTER UNITED: Podľa posledných správ sa Červení diabli priblížili k získaniu Samiho Khediru z Realu Madrid. Ten španielske pôsobisko v lete veľmi pravdepodobne opustí a hoci je záujemcov viac, aj sám Louis van Gaal vyjadril presvedčenie, že si Nemec vyberie práve Manchester. (Mirror)

MANCHESTER UNITED & ASTON VILLA: V Birminghame veria, že dôjde k dohode, aby bolo hosťovanie Toma Cleverleyho prepísané na trvalý prestup. Pre 25-ročného záložníka však Villans nie sú jedinou možnosťou a do úvahy vraj pripadá aj prestup do Evertonu. (Telegraph)

STOKE CITY: The Potters sú rozhodnutí, že sa pokúsia z Chelsea vykúpiť 24-ročného útočníka Victora Mosesa. Reprezentant Nigérie dal v tomto ročníku tri góly v 19 dueloch. (Goal)

STOKE CITY: Gólman Asmir Begović avizoval vedeniu, že sa nemusí obávať o jeho udržanie. Je ochotný predĺžiť zmluvu aj na ďalšie roky, no riešiť to chce až po skončení sezóny. (Express)

SWANSEA CITY: Oficiálna ponuka bola odoslaná do Marseille na 25-ročného Andého Ayewa. Ofenzívny Ghančan sa však netají tým, že je veľkým fanúšikom Liverpoolu a podľa niektorých zdrojov nemusí byť ochotný proti svojim obľúbencom nastupovať. (Skysports)