Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (17.4.)

piatok, 17. apríl 2015 10:55 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (17.4.)
Správy dňa z anglickej Premier League (17.4.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

CHELSEA: Brazílsky záložník Oscar je spájaný s možným odchodom do Juventusu Turín. Sám hráč síce prehlásil, že je v Londýne maximálne spokojný, takmer súbežne sa objavili správy, že Taliani sú pripravení v lete podať ponuku. (Independent)

CHELSEA: The Blues si vyhliadli dve posily na budúcu sezónu. Kúpiť by mohli Ennera Valenciu z West Hamu a obrancu Diega Godína z Atlética Madrid. (Mirror)

ARSENAL: Zranenie stehenného svalu Alexa Oxlade-Chamberlaina je zrejme oveľa vážnejšie ako lekári pôvodne predpokladali. Ofenzívne ladený Angličan už v aktuálnom ročníku nemusí stihnúť ani jeden duel. (Newsnow)

MANCHESTER UNITED & SOUTHAMPTON: Za 17 miliónov libier má prestúpiť obranca Nathaniel Clyne na Old Trafford. Tento hráč sa k Svätcom dostal len v roku 2012 z Crystal Palace. (Guardian)

EVERTON: Nové kontrakty by mohli dostať stopéri Antolin Alcaraz a Sylvain Distin. Obom vyprší platná zmluva po sezóne a manažér Roberto Martínez by potom ich budúcnosť rád vyriešil. (Mirror)

WEST HAM: Enner Valencia nemusí vypadnúť zo zostavy pre zranenie chodidla. Zdravotníci ho môžu dať rýchlo dokopy, aby bol k dispozícii už v nedeľu proti Manchestru City. (Goal)

SWANSEA CITY: Rakúsky krajný obranca Christian Fuchs zo Schalke 04 ostane v lete bez zmluvy, čo sa budú snažiť využiť Labute. 29-ročný futbalista bol pritom počas roka využívaný pomerne pravidelne a odohral 25 ligových zápasov. (Transfermarkt)

SWANSEA CITY: Zlou správou je štvortýždňové nútené voľno útočníka Bafetimbiho Gomisa. Zranenie si privodil v zápase s Evertonom, proti ktorému pobudol na ihrisku len niečo vyše štvrť hodinku. (BBC)

STOKE CITY: Záver ligového ročníka by mal stihnúť útočník Peter Odemwingie. Včera si po veľmi dlhom čase zatrénoval, ale nad zajtrajším štartom proti Southamptonu visí veľký otáznik. (Newsnow)

SUNDERLAND: 35-ročný obranca Anthony Réveillére ešte Britské ostrovy opúšťať neplánuje. S klubom rokuje o predĺžení zmluvy a podľa všetkého, nič nebráni tomu, aby dospeli k dohode. (Skysports)

WEST BROMWICH: Nigerijský útočník Brown Ideye má menšie zdravotné problémy, ktoré ohrozujú jeho víkendový štart proti Crystal Palace. (Birminghammail)