Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (18.4.)

sobota, 18. apríl 2015 10:22 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (18.4.)
Správy dňa z anglickej Premier League (18.4.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED: 24-ročný záložník Georgio Wijnaldum by sa mohol stať novou posilou Red Devils. K záujmu o jeho služby sa pridalo aj Holaňdanovo vyjadrenie, že by si rád zahral pod Louisom van Gaalom. (Mirror)

MANCHESTER UNITED: V najbližších dňoch bude Miralem Pjanić rokovať s AS Rím o svojej budúcnosti a alternatívu v podobe odchodu mu ponúka aj klub z Manchestru. (Express)

MANCHESTER UNITED: Obrovské problémy s poskladaním zostavy na víkend bude mať Louis Van Gaal. Proti Chelsea nemôže počítať so suspendovaným Jonnym Evansom. Zranenie ďalej hlásia Michael Carrick, Marcos Rojo, Daley Blind a Phil Jones. (ESPN)

MANCHESTER CITY: Zvyšok sezóny už možno bude musieť byť dohrávaný bez kapitána. Vincent Kompany nedohral manchesterské derby. V klube stále nevedia, či si v ostávajúcich 6 zápasoch zahrá. (Independent)

CHELSEA: Holandský záložník Marco van Ginkel by sa rád po hosťovani v AC Miláne vrátil naspäť do Londýna. V Taliansku v tejto sezóne odohral len 10 zápasov, a preto o zotrvaní nerokuje. (Express)

LIVERPOOL: The Reds zajtra hrajú semifinále FA Cupu s Aston Villou a Daniela Sturridga trápia problémy v oblasti bedier, pre ktoré ešte netrénoval. (Clubcall)

NEWCASTLE: Vedenie klubu má do budúcej sezóny veľké plány. Priviesť by chcelo Charlieho Austina z QPR a na trénerskú lavičku by chcel získať Steva McClarena z Derby County. (Mirror)

NEWCASTLE: Podľa niektorých zdrojov Straky zvažujú zmenu svojho kapitána. Pásku by od Fabricia Colocciniho mal prebrať Daryl Janmaat. (Daily Mail)

SUNDERLAND: Manažér Paul Lambert je jedným z veľkých kandidátov na post trénera Borussie Dortmund. Ak by táto možnosť nevyšla, miesto na lavičke mu sľubujú The Black Cats. (Sun)