Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (19.4.)

nedeľa, 19. apríl 2015 10:40 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (19.4.)
Správy dňa z anglickej Premier League (19.4.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED: David de Gea sa údajne dohodol s Realom Madrid na podmienkach zmluvy pre sezónu 2015/16. So správou prišli španielske médiá a internetom sa rozšírila bleskovou rýchlosťou. (Independent)

MANCHESTER UNITED & ARSENAL: Veľký záujem o Argentínčana Gonzala Higuaína javia hneď dva anglické celky. Odchod 27-ročného útočníka bol avizovaný už viackrát. (Metro)

ARSENAL: Po sezóne vyprší zmluva Mikelovi Artetovi, ale na odchod to nevyzerá. Vedenie mu pripravuje nový kontrakt na 1 rok. Všetko nasvedčuje tomu, že sa obe strany dohodnú. (Express)

ARSENAL: 41 miliónov eur pripravujú Kanonieri pre Borussiu Dortmund, ak im pustí útočníka Pierre-Emericka Aubemeyanga. Reprezentant Gabonu patrí medzi najväčšie hviezdy Borussie a ťažko predpokladať, že by chcela takto rozpredávať káder. (Telegraph)

ARSENAL: V semifinále FA Cupu proti Readingu to bola až nečakaná dráma, ale Arsenal potvrdil úlohu favorita. Vyhral 2:1 po predĺžení a zahrá si vo finále tejto pohárovej súťaže. Oba góly strelil Alexis Sánchez.

MANCHESTER CITY: Tréner Bayernu Mníchov, Pep Guardiola, na odchode nie je. Citizens možno verili, že po sporoch v Bavorsku ho môžu získať. Odniesol si to len lekár nemeckého tímu, no tréner zotrvá. (Daily Mail)

LIVERPOOL & CHELSEA: Na Anfield Road by mohol prísť Petr Čech. Záujem Liverpoolu je údajne taký veľký, že ponúka za hosťovanie českého brankára 7 miliónov libier. (Express)

CHELSEA: Dvanásty zápas bez prehry zaznamenali The Blues včera proti Manchestru United. Víťazstvo 1:0, ktoré zariadil Eden Hazard, veľmi veľa napovedalo o tom, kto vyhrá ligu. Trofej by im mohol vyfúknuť už len skutočný zázrak.

CHELSEA: V najbližších dňoch by sa mal Diego Costa zaradiť do tréningu a nie je vylúčené, že stíha zápas na pôde Arsenalu budúci týždeň. (Mirror)

CHELSEA: FC Sevilla chce v lete priviesť defenzívneho záložníka Oriola Romeua. Ten hosťuje v Stuttgarte, ale po návrate nemá veľké šance zapadnúť do zostavy Londýnčanov. (Transfermarkt)

WEST BROMWICH: 35-ročný obranca Wes Brown zatiaľ absolútne nepozná svoju najbližšiu budúcnosť. Po naplnení ligového programu mu zmluva s WBA skončí a nenasvedčuje tomu, že by mal Angličan tieto farby hájiť naďalej. (Birminghammail)

SWANSEA CITY: Tabuľková pozícia tesne pod pohárovou Európou je výbornou vizitkou manažéra Garryho Monka. Toho by rád priviedol Sunderland, ale je veľmi nepravdepodobné, že by nedostal ponuku na predĺženie zmluvy so Swans. (Wales Online)

LEICESTER CITY: Španielsky Villarreal je na najlepšej ceste do Európskej ligy, pred ktorou bude potrebovať doplniť káder. Práve preto oslovil The Foxes, od ktorých chce kúpiť 24-ročného krídelníka Riyada Mahreza. (Daily Star)

QPR: Charlie Austin, ktorý sa prediera aj do národného tímu, má o zamestnanie postarané. Ak by Rangers vypadli do druhej najvyššej súťaže, k dispozícii má Southampton aj Newcastle. Oba celky by tohto útočníka brali všetkými desiatimi. (Mirror)