Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (20.4.)

pondelok, 20. apríl 2015 10:10 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (20.4.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (20.4.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Po nepodarenej sezóne musí leto Manchestru City priniesť posilňovanie. Do Anglicka možno príde záložník Isco za sumu okolo 45 miliónov eur. Jeho odchod z Madridu bol spomínaný viackrát. (ESPN)

REAL MADRID: Na šesť týždňov, podľa oficiálnych správ, vypadol záložník Luka Modrić. Chovát nedohral zápas s Málagou a v naháňačke o titul tak svojmu tímu už nepomôže. (Football-Espana)

REAL MADRID: Defenzívny záložník Asier Illarramendi nemôže byť spokojný so svojím vyťažením v Reale a jeho letný prestup vyzerá veľmi reálne. Brániť by v tom nemal ani klub, ktorý požaduje za odchovanca Realu Sociedad 18 miliónov eur. (Goal)

REAL MADRID: Francúzsky útočník Karim Benzema vynechá odvetný zápas Ligy majstrov s Atléticom Madrid. Hoci sa pred pár dňami objavovali opačné správy, zranené koleno jednoducho nepustí. (Eurosport)

ATLÉTICO MADRID: Sobotný zápas s Deportivom nedokončil Diego Simeone na lavičke. Bol vykázaný na tribúnu, s čím však zásadne nesúhlasil. Temperemantný Argentínčan požadoval pre hráča súpera žltú kartu, za čo bol napomenutý štvrtým rozhodcom. Podľa jeho vlastných slov sa upokojil, no hlavný arbiter ho i tak vylúčil. (Football-Espana)

ATLÉTICO MADRID: Pôsobenie 30-ročného stopéra Mirandu v Madride sa chýli ku koncu. O predĺžení kontraktu sa príliš nepíše, a to sa pokúsi využiť taliansky Juventus. (Calciomercato)

REAL SOCIEDAD: Na rozhodnutie útočníka Burnley, Dannyho Ingsa, netrpezlivo čaká aj David Moyes. Ten vyhlásil, že potrebuje hráčov ochotných a motivovaných bojovať až do konca. 22-ročný Angličan by v kádri mohol zvýšiť zdravú konkurenciu a dopomôcť k tabuľkovému posunu. (Football-Espana)

SEVILLA & CELTA VIGO: 27-ročný útočník Iago Aspas bude svoju kariéru pravdepodobne rozvíjať v Celte, za ktorú hrával do roku 2013. V Liverpoole s ním nepočítajú a rovnako nezaujal ani na hosťovaní v Seville. (tuttomercatoweb)

VILLARREAL: Na Estadio de Madrigal vôbec nemôžu hovoriť o dobrej forme. Včerajšia remíza 0:0 s jednoznačne poslednou Córdobou je toho jasným dôkazom. Šiesty tím La Ligy nevyhral šesť ligových duelov v rade, k čomu sa pridružilo aj vypadnutie z Európskej ligy. Na Sevillu stráca už 11 bodov, no náskok pred Málagou je ešte pomerne bezpečný, šesťbodový.