Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (21.4.)

utorok, 21. apríl 2015 10:19 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (21.4.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (21.4.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

BARCELONA: Zdravotný stav Andrésa Iniestu bol niekoľko dní často diskutovanou témou a už je všetko jasné. Dnes proti PSG je svojmu tímu k dispozícii a zranenie v oblasti pánvy je zažehnané. (Eurosport)

REAL MADRID: Zranenie lýtka zo zápasu s Málagou je vážnejšieho charakteru a Gareth Bale nebude k dispozícii dva týždne. Atlético Madrid sa v stredu tohto rýchlika obávať nemusí. (BBC)

REAL MADRID: Sťahovanie talentu zo Španielska do Premier League je vždy veľkou témou. Obrovský boj o 22-ročného ofenzívneho záložníka Isca má nastať medzi Arsenalom a Manchestrom City. (Mirror)

ATLÉTICO MADRID: V stredajšom zápase proti Realu Madrid by mohol nastúpiť aj Mario Mandžukić. Pretrvávajúce problémy s členkom jeho štart mierne ohrozujú a rozhodovať sa bude v posledných hodinách pred stretnutím. (insidespanishfootball)

ATLÉTICO MADRID: Fernando Torres je pred zápasom s Realom veľmi sebavedomý. Odveta Ligy majstrov bude podľa neho úplne iným zápasom ako pred týždňom. „Real bude útočiť, ale nie nijak šialene. My musíme byť pripravení brániť aj útočiť. Verím, že takto dôležitých zápasov zohráme ešte viac.“ povedal v rozhovore. (Football-Espana)

VILLARREAL: Ruský futbalista, Denis Čeryšev, ktorý hosťuje z Realu Madrid, je opäť zranený. V nedeľu nedohral zápas s Córdobou (0:0) a podrobné vyšetrenia určia, či bude k dispozícii v najbližšom kole. (Uefa.com)

RAYO VALLECANO: V nedeľu Rayo zdolalo Almeríu 2:0, no pochvaly od coach Paco Jemeza sa nedočkalo. „Nie je priestor na gratulácie. Dali sme gól, no následne sme začali strácať lopty ako treťotriedny klub. Nie som šťastný a urobím všetko, aby sa to viackrát neopakovalo.“ (Football-Espana)