Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (21.4.)

utorok, 21. apríl 2015 10:19 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (21.4.)
Správy dňa z anglickej Premier League (21.4.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

ARSENAL: Zaujímavou posilou z La Ligy by sa mohol stať 27-ročný stopér Héctor Moreno, ktorý v tejto sezóne oblieka dres Espanyolu. Zaň má odohranú už vyše stovku duelov. (Telegraph)

ARSENAL & MANCHESTER CITY: Sťahovanie talentu zo Španielska do Premier League je vždy veľkou témou. Obrovský boj o 22-ročného ofenzívneho záložníka Isca z Realu Madrid má nastať medzi Gunners a Citizens. (Mirror)

CHELSEA: Poskladanie útoku na nedeľu bude skutočnou výzvou, keďže zdravotné problémy má najnovšie aj Didier Drogba. Zranený členok ho pripisuje na maródku k Loïcovi Rémymu a Diegovi Costovi. (Guardian)

CHELSEA: Český obranca Tomáš Kalas je na hosťovaní v Middlesbrough maximálne spokojný. Pre médiá vyhlásil, že by tu rád dostal šancu a pôsobil tu aj o rok, kedy už možno bude klub účastníkom Premier League. (Skysports)

CHELSEA & WEST HAM: Kladivári sú ochotní prijať ponuku Chelsea 20 miliónov libier za krajného obrancu Aarona Cresswella. 25-ročný Angličan by mal v kádri modrých nahradiť Filipeho Luisa. (Mirror)

LIVERPOOL: Argentínsky forward, Juan Manuel Iturbe, čoskoro začne rokovať o kontrakte s The Reds. Anglický klub vyčlenil čiastku 18 miliónov eur, za ktoré sa tohto hráča pokúsi z AS Rím získať. (Liverpoolecho)

MANCHESTER UNITED: Klub už je definitívne rozhodnutý, že si letnú posilu z Monaka, Radamela Falcaa, nenechá. Kolumbijčanov agent má viacero možností a niektoré zdroje uvádzajú ako najvážnejšieho nápadníka FC Liverpool. Ten je však veľkým rivalom United a priamy presun hráča medzi nimi je nevídaným javom. (ESPN)

MANCHESTER UNITED: Holandský krídelník Memphis Depay je jednou nohou na Old Trafford. PSV Eindhoven údajne prijme ponúkaných 25 miliónov libier. (Guardian)

SOUTHAMPTON & NEWCASTLE: Svätci by chceli nakupovať na severe Anglicka a manžér Ronald Koeman si vyhliadol gólmana Tima Krula aj beka Daryla Janmaata. (Metro)

ASTON VILLA: Postup do finále FA Cupu je obrovským úspechom a Tim Sherwood verí, že bude dotiahnutý až do konca. Pre klub by to od Ligového pohára z roku 1996 bola prvá trofej na domácej scéne. Cennejšie pochádzajú, dokonca, z osemdesiatych rokov. (BBC)

CRYSTAL PALACE: Taliansky brankár Emiliano Viviano patrí Palermu, hosťuje v Sampdorii, ale o rok by nemusel hrať ani za jeden z týchto tímov. Podľa médií sa črtá jeho prestup do Selhurst Parku. (Transfermarkt)