Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (22.4.)

streda, 22. apríl 2015 06:08 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (22.4.)
Správy dňa z anglickej Premier League (22.4.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED: Robin van Persie si konečne dokázal vyliečiť zranený členok, s ktorým laboroval už od februárového zápasu sa Swansea. (football365.com)

MANCHESTER CITY: Na tréningu Manchestru City sa znovu objavil David Silva. 29-ročný španielsky záložník nedohral zápas s West Hamom. V tomto zápase inkasoval úder do tváre s podozrením na zlomeninu lícnej kosti. (football365.com)

LIVERPOOL: Christophe Galtier je dlhodobo spájaný s odchodom zo Saint-Étienne. Ak by si mohol 48-ročný francúzsky kormidelník vybrať, zamieril by údajne do Liverpoolu. (Getfootballnewsfrance.com)

LIVERPOOL: Liverpool by v lete mohlo opustiť až desať futbalistov. Medzi toto desatero patria aj skúsení obrancovia Glen Johnson a Kolo Touré. (Daily Mail)

TOTTENHAM: Až dvoch talentovaných hráčov Lille sleduje londýnsky Tottenham. Konkrétne si Kohúti vyhliadli 21-ročného záložníka Sofiane Boufala a stredopoliara Idriss Gueyeho, ktorý reprezentuje Senegal. (getfootballnewsfrance.com)

NEWCASTLE: Argentínsky stredopoliar Jonas Gutierrez sa údjane pohádal s koučom Johnom Carterom a pravdepodobne v lete odíde z Newcastlu. (Sun)

CRYSTAL PALACE: Blackburn Rovers požaduje za útočníka Rudy Gestedeho 7 miliónov libier. Crystal Palace ponúkal polovicu, čo ale druholigový celok odmietol. Oba kluby údajne ešte o prestupe budú rokovať. (Times)

WEST HAM: Odchádzajúci tréner Dortmundu Jürgen Klopp už s predstihom odmietol ponuku koučovať londýnsky West Ham United. (Daily Mirror)