Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (22.4.)

streda, 22. apríl 2015 06:11 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (22.4.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (22.4.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Karim Benzema nenastúpil do zápasu s Málagou, kvôli zraneniu kolenných väzov. Francúzsky útočník príde aj o štvrťfinálovú odvetu Ligy majstrov s Atléticom Madrid. Celkovo by mal byť Benzema mimo hru 2 týždne.(teamtalk.com)

VILLARREAL: Poranený stehenný sval si zo zápasu s Cordobau odniesol Giovani dos Santos. 25-ročný mexický útočník bude mimo hru štyri týždne. (marca.com)

ESPANYOL: Niekoľko dní bez futbalu pobudne Felipe Mattioni. Brazílsky obranca s talianskym pasom si počas tréningu poranil pravú nohu. (marca.com)

MÁLAGA a LEVANTE: Málaga sa blíži k dohode na podmienkach zmluvy s Davidom Barralom. 31-ročný španielsky útočník háji farby Levante, kde má však kontrakt len do konca júna. (transfermarketweb.com)

VALENCIA: Z Francúzska do Španielska by sa po sezóne mohol sťahovať Florian Thauvin. O 22-ročného záložníka Marseille sa zaujíma Valencia, ktorá údajne chystá ponuku vo výške 14 miliónov eur. (football-espana.net)

GETAFE: Getafe v tohtoročnej sezóne už nepomôže Álvaro Vázquez. 23-ročný španielsky útočník si poranil rameno a čaká ho operácia. (insidespanishfootball.com)