Main Content

Správy dňa z MS v hokeji, NHL, KHL a Extraligy (22.4.)

streda, 22. apríl 2015 09:46 | Autor: Dávid Lech

Správy dňa z MS v hokeji, NHL, KHL a Extraligy (22.4.)
Správy dňa z MS v hokeji, NHL, KHL a Extraligy (22.4.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám súhrn tých najpodstatnejších informácií, ktoré obleteli svet dvoch najpopulárnejších hokejových líg na svete v priebehu posledných hodín, ktoré dopĺňame o najhorúcejšie novinky z čoraz blížiacich sa majstrovstiev sveta v hokeji.

MS 2015

SLOVENSKO: Slovenskú hokejovú reprezentáciu na MS 2015 v hokeji definitívne neposilní obranca Bostonu Bruins Zdeno Chára. Kapitán „medveďov“ má dvojitú fraktúru členka a nútene pauzovať bude dva až štyri týždne.

NHL

RANGERS: Do zostavy New Yorku Rangers by sa mohol čoskoro vrátiť obranca Kevin Klein, ktorý sa po zranení ruky vrátil do tréningového procesu svojho tímu.

VANCOUVER: Vedenie Vancouveru Canucks povolalo do svojho tímu z farmy švajčiarskeho forwarda Svena Bärtschiho. 22-ročný útočník v zostave nahradí zraneného Alexa Burrowsa, ktorý má problémy v hornej časti tela.

KHL

TOGLIATTI: Kontinentálnu hokejovú ligu opúšťa obranca Karol Sloboda. Skúsený zadák pôsobil v tejto sezóne v tíme Lada Togliatti, v ruskom celku však nebol spokojný a preto sa vracia do Česka, kde bude hájiť farby Vítkovíc.

SLOVENSKÁ EXTRALIGA

ZVOLEN: Brankárskou jednotkou v tíme HKM Zvolen bude v nasledujúcej sezóne gólman Samuel Baroš. 21-ročný brankár sa s „bryndziarmi“ dohodol na ročnej zmluve.