Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (23.4.)

štvrtok, 23. apríl 2015 09:00 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (23.4.)
Správy dňa z anglickej Premier League (23.4.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

LIVERPOOL:Martin Škrtel by mal aj naďalej hrať za Liverpool. Slovenský obranca má zmluvu do júna 2016 a podľa anglických médií všetko nasvedčuje tomu, že sa hráč s klubom dohodnú na jej predĺžení. (football365.com)

LIVERPOOL: Sponzorom Liverpoolu bude aj naďalej Standard Chartered Bank. Obe zainteresované strany predĺžili spoluprácu do júna 2019. (teamtalk.com)

LIVERPOOL:Ciro Immobile sa po svojom letnom príchode nedokázal v Dortmunde výraznejšie presadiť a preto sa špekuluje o jeho odchode. O 25-ročného talianskeho útočníka má údajne záujem Liverpool. (transfermarkt.de)

LIVERPOOL: Otázkou niekoľkých dní je podpis novej zmluvy medzi Liverpoolom a Jordonom Ibom. 19-ročný anglický stredopoliar s africkými koreňmi sa klubu zaviaže do júna 2020. (dailymail.co.uk)

TOTTENHAM: Ďalšie štyri týždne bude mimo hru Kyle Walker. 24-ročný anglický obranca Tottenhamu je mimo hru už od začiatku apríla, kedy utrpel zranenie nohy. (espnfc.com)

TOTTENHAM: Do brány Tottenhamu by sa už v nasledujúcom zápase mal vrátiť Hugo Lloris. Francúzsky gólman si doliečil zranené koleno, s ktorým mal problémy niekoľko týždňov.(football365.com)

EVERTON: Christopher Long bude aj v ďalšej sezóne pokračovať v Brentforde. Hosťovanie 20-ročného útočníka Evertonu bolo predĺžené do konca sezóny. (clubcall.com)

STOKE CITY: Real Madrid sa namiesto snahy získať gólmana Davida de Geu z Manchestru United teraz údajne zameral na bosnianskeho brankára s kanadským pasom Asmira Begovica zo Stoke City. (Daily Express)