Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (23.4.)

štvrtok, 23. apríl 2015 06:02 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (23.4.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (23.4.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Real Madrid sa namiesto snahy získať gólmana Davida de Geu z Manchestru United teraz údajne zameral na bosnianskeho brankára s kanadským pasom Asmira Begovica zo Stoke City. (Daily Express)             

VILLARREAL: Tri týždne si nútene od futbalu oddýchne Denis Cheryshev. 24-ročný ruský stredopoliar má zranený stehenný sval. (sport-express.ru)

MÁLAGA a LEVANTE: David Barral podpíše zmluvu s Malagou, s ktorou sa dohodol na podmienkach dvojročnej zmluvy. Španielsky útočník príde zadarmo po vypršaní kontraktu s Levante. (marca.com)

ATHLETIC BILBAO: Do zostavy Athleticu sa čoskoro vráti Ander Iturraspe. Stredopoliar baskického celku je po troch týždňoch v poriadku po svalovom zranení a opäť sa zapojil do tréningového procesu (marca.com)

ELCHE: Elche už v tejto sezóne nemôže rátať so službami Josého Ángela. 26-ročný obranca má vážne zranené kolenné väzy a musí sa podrobiť operácii. (marca.com)

RAYO VALLECANO: Športovým riaditeľom Raya by mal zostať aj v ďalších rokoch Felipe Miñambres. 49-ročný bývalý útočník má v madridskom klube zmluvu do konca sezóny, ale predĺženie kontraktu je vraj iba formalitou. (marca.com)