Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (24.4.)

piatok, 24. apríl 2015 06:52 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (24.4.)
Správy dňa z anglickej Premier League (24.4.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER CITY: WilfriedBony ktorý posledné týždne laboroval so zraneným členkom a kolenom už jev poriadku a znovu trénuje naplno. Reprezentant Pobrežia Slonoviny tak bude pripravený už na víkendový zápas s Aston Villou. (soccerway.com)

MANCHESTER CITY: Hráči Manchestru City v prípade vyhadzovu Manuela Pellegriniho údajne chcú ako nového kouča trénera mládeže Patricka Vieiru. (Daily Mail)      

CHELSEA: Mníchovský Bayern zvažuje kúpu skúseného 31-ročného srbského obrancu Branislava Ivanoviča z Chelsea. (Daily Express)

CHELSEA: Stredopoliar Eden Hazard bol dlho spájaný s odchodom do Realu Madrid. 24-ročný Belgičan, ale údajne poprel všetky tieto špekulácie a zostane v londýnskej Chelsea. (Daily Telegraph)

ARSENAL: Neistý je štart Pera Mertesacker v londýnskom derby proti Chelsea. 30-ročný nemecký obranca má problémy s členkom. (soccerway.com)

ARSENAL a LIVERPOOL: Geoffrey Kondogbia vzbudzuje svojimi výkonmi pozornosť európskych klubov a po sezóne pravdepodobne opustí AS Monako. Záujem o francúzskeho stredopoliara majú anglciký Arsenala Liverpool. Zo Španielska údajne hlási interes Atlético Madrid a Valencia. (transfermarketweb.com)

NEWCASTLE: Bojkot proti majiteľovi Mikovi Ashleymu plánujú fanúšikovia Newcastlu, ktorým sa nepáči, že aj napriek rekordnému zisku vo výške 18,7 milióna libier neprišla počas zimnej prestávky ani jedna posila. (bbc.com)

STOKE CITY: Peter Odemwingie sa po vážnom zranení kolena konečne vrátil do prípravy Stoke City. Nigérijský útočník má platnú zmluvu len do konca tejto sezóny, no vedenie klubu už údajne pripravuje jej predĺženie. (tribalfootball.com)