Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (24.4.)

piatok, 24. apríl 2015 06:53 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (24.4.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (24.4.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

FC BARCELONA: Tréningy Barcelony teraz prebiehajú bez Xaviho. Záložník katalánskeho klubu má zdravotné problémy a je ohrozený jeho zajtrajší štart v derby s Espanyolom. (insidespanishfootball.com)

REAL MADRID: Stredopoliar Eden Hazard bol dlho spájaný s odchodom do Realu Madrid. 24-ročný Belgičan, ale údajne poprel všetky tieto špekulácie a zostane v londýnskej Chelsea. (Daily Telegraph)

ATLÉTICO MADRID a VALENCIA: Geoffrey Kondogbia vzbudzuje svojimi výkonmi pozornosť európskych klubov a po sezóne pravdepodobne opustí AS Monako. Záujem o francúzskeho stredopoliara majú anglciký Arsenala Liverpool. Zo Španielska údajne hlási interes Atlético Madrid a Valencia. (transfermarketweb.com)

VALENCIA: Tréning Valencie nedokončil Rodrigo. 24-ročný španielsky útočník narodený v Brazílii má problémy s chrbtom a je ohrozený jeho štart v pondelkovom súboji s Granadou. (insidespanishfootball.com)

VALENCIA: Portugalský obranca João Pedro Cavaco Cancelo sa stane kmeňovým hráčom Valencie, kde tento rok hosťuje z Benficy. Španielsky klub pôvodne nechcel zaplatiť sumu 15 miliónov eur, no nakoniec sa však podvolí a pristúpi na tieto finančné podmienky. (insidespanishfootball.com)

ESPANYOL: Dva až tri týždne nebude Espanyolu k dispozícii Felipe Mattioni. Obranca barcelonského klubu si totiž poranil stehenný sval. (marca.com)