Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (25.4)

sobota, 25. apríl 2015 06:19 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (25.4)
Správy dňa z anglickej Premier League (25.4) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

ARSENAL a SOUTHAMPTON: 23-ročný reprezentant Kene Victor Wanyama patrí medzi odbory Southamptonu a jeho výkony priťahujú záujem bohatších klubov. Medzi ne podľa anglických médií patrí Arsenal, ktorý bude chcieť po sezóne svoj káder posilniť. (transfermarketweb.com)

ARSENAL a TOTTENHAM: AS Monako bude mať problém si s udržať Aymen Abdennoura. 25-ročný tuniský obranca by sa mohol sťahovať na Britské ostrovy. Záujem o jeho služby hlásia Arsenal a Tottenham. (getfootballnewsfrance.com)

MANCHESTER CITY: Jordi Alba má s Barcelonou kontrakt do roku 2017 a následne by mohol zmeniť dres. Situáciu okolo španielskeho reprezentanta podľa miestnych médií monitoruje Manchester City. (transfermarketweb.com)

ARSENAL a TOTTENHAM: Edin Džeko bol v minulosti už niekoľkokrát spájaný s prestupom do Dortmundu, ktorý údajne opäť zvažuje nákup bosnianskeho útočníka. (transfermarkt.de)

SUNDERLAND: Veľké problémy má Adam Johnson. 27-ročný ofenzívny hráč Sunderlandu bol obvinený zo sexuálneho styku s maloletými dievčatami, z čoho sa bude zodpovedať na súde. (soccerway.com)

EVERTON: Do Evertonu cez víkend pricestuje Manchester United, proti ktorému za domácich do boja nezasiahne Steven Pienaar. Skúsený 33-ročný juhoafrický stredopoliar si síce dokázal vyliečiť zranenie kolena, no teraz je však mimo hru so svalovou únavou.(clubcall.com)

ASTON VILLA: Manažér Aston Villy Tim Sherwood by bol rád, keby v klube aj v budúcej sezóne zotrval stredopoliar Tom Cleverley. 25-ročný záložník hosťuje u Villans z Manchestru United. (soccerway.com)

ASTON VILLA: V zostave Aston Villy sa tento rok už neobjaví Ciaran Clark. 25-ročný obranca si poranil koleno a ide o vážnejší problém (soccerway.com)