Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (25.4.)

sobota, 25. apríl 2015 06:23 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (25.4.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (25.4.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

FC BARCELONA: Jordi Alba má s Barcelonou kontrakt do roku 2017 a následne by mohol zmeniť dres. Situáciu okolo španielskeho reprezentanta podľa miestnych médií monitoruje Manchester City. (transfermarketweb.com)

ATLÉTICO MADRID: 24-ročný francúzsky útočník Antoine Griezmann dostane od Atlética Madrid ponuku novej zmluvy. Španielsky klub chce okrem iného navýšiť výkupnú klauzulu, ktorá by mala činiť 70 miliónov eur. (insidespanishfootball.com)

SEVILLA: Skvelé výkony podáva Carlos Bacca, ktorý sa podľa miestnych médií dostal do hľadáčika Paris Saint-Germain. Kolumbijský útočník má však so Sevillou kontrakt do roku 2018. (transfermarketweb.com)

SEVILLA: Sevilla si z Petrohradu okrem postupu do semifinále Európskej ligy odviezla aj jedného zraneného hráča. Koleno si v priebehu prvého polčasu poranil obranca Nicolás Pareja. V tomto prípade sa jedná o vážny problém a hráč môže chýbať až sedem mesiacov. (fifa.com)

MÁLAGA: Nordin Amrabat hosťuje z Galatasarayu Istanbul v Malage. Tá však nemá potrebných 3,5 milióna eur na trvalý prestup marockého záložníka a preto hľadá súkromného investora. (football-espana.net)