Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (26.4)

nedeľa, 26. apríl 2015 09:24 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (26.4)
Správy dňa z anglickej Premier League (26.4) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED: Ilkay Gündogan je podľa mediálnych informácií na odchode z Dortmundu. Nemecký reprezentant s tureckými koreňmi by mal zamieriť do Manchestru United, ktorý má za neho údajne zaplatiť 30 miliónov eur. (http://www.transfermarkt.de/)

MANCHESTER UNITED: Manchester United údajne ponúkol svojmu brankárovi Davidovi DeGeovi vylepšený nový kontrakt s príjmom 200 tisíc libier týždenne. (http://www.dailystar.co.uk/sport/football)

LIVERPOOL: Steven Gerrard nechýbal v zostave Liverpoolu na pôde WBA a bol to jeho jubilejný 500. zápas v Premier League. (http://www.sport-express.ru/)

TOTTENHAM: Sezóna sa možno skončila pre Bena Daviesa. 22-ročný waleský obranca si v zápase so Southamptonom zranenil rameno a trávnik opustil na nosidlách. (bbc.com)

NEWCASTLE: Protest fanúšikov Newcastlu proti majiteľovi Miku Ashleymu podporila aj rocková legenda Sting.(http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sport/football/)

WEST HAM: Alexandre Song bude čakať, ktorým smerom sa bude vyvíjať jeho ďalšia kariéra. 27-ročný kamerunský stredopoliar hosťuje z Barcelony vo West Hame a samotný hráč by aj naďalej rád pôsobil v Anglicku. (http://www.transfermarkt.de/)

SWANSEA: V zostave Swansea sa až do konca sezóny neobjaví Wayne Routledge. Anglický záložník s jamajským pasom mal dlhodobo problémy s členkom a podrobil sa operácii. (http://int.soccerway.com/)