Main Content

Správy dňa z MS v hokeji, NHL a KHL (26.4.)

nedeľa, 26. apríl 2015 09:34 | Autor: Dávid Lech

Správy dňa z MS v hokeji, NHL a KHL (26.4.)
Správy dňa z MS v hokeji, NHL a KHL (26.4.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám súhrn tých najpodstatnejších informácií, ktoré obleteli svet dvoch najpopulárnejších hokejových líg na svete v priebehu posledných hodín, ktoré dopĺňame o najhorúcejšie novinky z čoraz blížiacich sa majstrovstiev sveta v hokeji.

MS 2015

RUSKO: Ruská hokejová reprezentácia oficiálne požiadala vedenie Pittsburghu Penguins o uvoľnenie centra Jevgenija Malkina, ktorý by tak pred začiatkom MS 2015 výrazne pozdvihol už tak kvalitný celok ruskej zbornej.

MS 2016: Reprezentácie Kazachstanu a Maďarska sa prebojovali do elitnej kategórie majstrovstiev sveta pre rok 2016.

NHL

2. KOLO: Po postupe Calgary Flames cez Vancouver Canucks poznáme prvú dvojicu v semifinále Západnej konferencie, kde si „horiace céčka“ zmerajú sily s Anaheimom Ducks.

KHL

JAROSLAVĽ: Novou posilou Lokomotivu Jaroslavľ by sa mohol stať obranca Patrik Hersley z HC Sibir Novosibirsk. Vedenie ruského celku má o švédskeho beka údajne veľký záujem.

PETROHRAD: Vedenie SKA Petrohrad by mohlo v lete prísť o jednu zo svojich najväčších opôr Artemija Panarina, ktorý to má údajne namierené do National Hockey League. Celok SKA podľa všetkého opustí aj Pjotr Chochrjakov, ktorému sa v lete končí zmluva.