Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (27.4)

pondelok, 27. apríl 2015 06:36 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (27.4)
Správy dňa z anglickej Premier League (27.4) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTR CITY: Micah Richards tento rok hosťuje z Manchestru City vo Fiorentine a tá pravdepodobne nebude usilovať o trvalý prestup. Anglický obranca sa tak vráti na Ostrovy, kde o jeho služby prejavujú záujem Aston Villa, Southampton, West Ham alebo Everton. (sport-express)

MANCHESTR CITY a LIVERPOOL: Liverpool chce z Manchestru City vykúpiť  stredopoliara Jamesa Milnera a útočníka Stevana Jovetiča. (dailystar.co.uk/)

MANCHESTER UNITED: Tréner Louis van Gaal z vyhlásil, že útočník Radamel Falcao definitívne nefiguruje v jeho plánoch pre budúcu sezónu. (manchestereveningnews.co.uk)

MANCHESTER UNITED a SWANSEA: 24-ročný brazílsky obranca Rafael zažíva nevydarenú sezónu, keď jej veľkú časť premarodil a v lete sa vraj chystá jeho prestup. Popri São Paulu sa údajne o jeho služby začalo zaujímať Swansea. (transfermarketweb.com/)

ARSENAL: Arsenal pripravuje ponuku 15 miliónov libier za dvadsaťjedenročného francúzskeho záložníka s alžírskym pasom Nabila Fekira z Lyonu. (mirror.co.uk/)

LIVERPOOL: Rod Fanni na konci sezóny po štyroch a pol rokoch opustí Marseille. Jeho novým pôsobiskom by mal byť Liverpool, ktorý má o služby skúseného 33-ročného francúzskeho obrancu záujem. (transfermarketweb.com/)

WEST HAM: Vedenie West Hamu stále nevie, či predĺži zmluvu svojmu koučovi 60-ročnému Samu Allardycovi. Ak tak neurobí, skúsi na svoju lavičku dosadiť Eddie Howeho z Bournemouthu. (Telegraph)