Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (27.4.)

pondelok, 27. apríl 2015 06:43 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (27.4.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (27.4.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Jesé Rodriguez je v Európe žiadaný. 22-ročný španielsky reprezentant má v Reale Madrid zmluvu do leta 2017, no mohlo by sa stať, že ju nedodrží. Okrem záujemcov z La Ligy je totiž o perspektívneho záložníka interes aj v Taliansku, kde o jeho služby majú záujem Inter Miláno a Neapol. (Telegraph)

REAL MADRID: Real Madrid síce v poslednej dobe nakupoval najmä mladých hráčov, avšak v súčasnosti vraj svoj záujem pevne upriamil na skúseného 32-ročného talianskeho záložníka Paris Saint-Germain Thiaga Mottu. (Telegraph)

FC BARCELONA: Mladý nemecký brankár Marc-André ter Stegen opäť priznal svoju frustráciu zo súčasnej situácie na barcelonskom Camp Nou, kde nie je pravidelným strážcom brankárskej svätyne. (Insidespanishfootball)

ATLÉTICO MADRID: Kyriakos Papadopoulos sa dostal do hľadáčika Atlética Madrid. Gréckeho obrancu si španielsky klub vytipoval ako možnú náhradu v prípade odchodu Brazílčana Mirandu. (Insidespanishfootball)

ESPANYOL: Rozhodca Antonio Mateu Lahoz sa počas barcelonského derby neraz ocitol v centre pozornosti. Na konci duelu sa údajne v tunely po záverečnom hvizde ospravedlňoval hráčom Espanyol za to, že uznal druhý Messiho gól na konečných 2: 0. (football-espana.net)