Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (28.4)

utorok, 28. apríl 2015 06:35 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (28.4)
Správy dňa z anglickej Premier League (28.4) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

CHELSEA: Brazílčan Oscar musel už po polčase odstúpiť zo zápasu s Arsenalom. Dôvodom bolo podozrenie na otras mozgu, ktoré utrpel po zrážke s domácim brankárom Davidom Ospinom. Stredopoliar Chelsea odišiel do nemocnice na ďalšie vyšetrenia z kadiaľ ho ale prepustili a podľa najnovších správ by mal byť Chelsea k dispozícii už v najbližšom zápase. (bbc.com/)

CHELSEA:John Obi Mikel po tohtoročnej sezóne s veľkou pravdepodobnosťou opustí Chelsea. Zamieriť by  mohol do Španielska, kde sa o neho údajne zaujíma Real Madrid. (transfermarketweb.com/)

LIVERPOOL: Nevydarenú sezónu prežíva Daniel Sturridge. Anglický útočník Liverpoolu má dlhotrvajúce zdravotné komplikácie a momentálne je už tretí zápas mimo hru. Sturridgovi navyše hrozí, že na maródke strávi celý zvyšok sezóny. (football365.com/)

MANCHESTER UNITED: Portugalčan Nani tento rok hosťuje z Manchestru United v lisabonskom Sportingu, kde by mohol zotrvať podľa transfermarktu aj po tohtoročnej sezóne. 28-ročný odchovanec lisabonského klubu má s United stále kontrakt až do roku 2018. (transfermarketweb.com/)

MANCHESTER UNITED: Zranené koleno bolo dôvodom, prečo bol v závere duelu na pôde Evertonu striedaný Wayne Rooney. Zatiaľ nie je jasné, aké vážne problémy to sú. (sport-express.ru)

SOUTHAMPTON: Podrobné zdravotné vyšetrenie podstúpi Morgan Schneiderlin. 25-ročný francúzsky stredopoliar nedohral zápas s Tottenhamom, pretože v závere utrpel zranenie kolena. (clubcall.com)

SWANSEA: Nélson Oliveira trávi druhú polovicu tohtoročnej sezóny na hosťovaní z Benficy vo Swansea, kde by 23-ročný útočník rád zostal aj po konci tohto ročníka.  (clubcall.com)

SUNDERLAND: Watford po postupe do Premier League možno stratí trénera Slavisu Jokanovića, ktorého údajne chce Sunderland. (thesun.co.uk)