Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (28.4.)

utorok, 28. apríl 2015 06:35 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (28.4.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (28.4.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

FC BARCELONA: Na návrat do zápasovej záťaže sa môže tešiť Thomas Vermaelen. Belgický stopér, ktorý po svojom príchode z Arsenalu za Barcelonu ešte nenastúpil, je už svojmu klubu plne k dispozícii. (soccerway.com/)

REAL MADRID: Aká bude budúcnosť Javiera Chicharita Hernándeza v Reale Madrid? Tak na túto otázku musí prezident Bieleho baletu Florentino Pérez dať odpoveď už tento týždeň, pretože Chicharito je stále kmeňovým hráčom Manchestru United. (soccerway.com/)

ATLÉTICO MADRID: Atlético Madrid sa pripravuje na zápas s Villarrealom, ale v tíme chýba Guilherme Siqueira. Obranca španielskeho klubu má zranený členok a jeho stredajší štart je preto neistý. (www.marca.com/)

VALENCIA: Nicolás Otamendi má s Valenciou zmluvu až do roku 2019, napriek tomu by mal dostať ponuku na jej predĺženie. Klub týmto krokom dal jasne najavo, že 27-ročný Argentínčan nie je na predaj.(transfermarketweb.com/)

EIBAR: Eibar prehral na ihrisku Almeríe a na pozápasovej tlačovej konferencii tréner Eibaru dlho nevydržal. Na prvé dve otázky totiž Gaizka Garitano odpovedal baskickým jazykom a novinári sa sťažovali, že mu nerozumejú. Kouč preto neváhal a tlačovú konferenciu opustil. (football-espana.net/)