Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (29.4)

streda, 29. apríl 2015 06:26 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (29.4)
Správy dňa z anglickej Premier League (29.4) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

CHELSEA: Real Madrid je údajne ochotný pustiť do Chelsea záložníka Garetha Balea, ale výmenou požaduje Edena Hazarda. S takýmito informáciami vyrukovali bulvárne anglické médiá. (thesun.co.uk)

MANCHESTER CITY a ARSENAL: Manchester City údajne ponúkne Arsenalu 30 miliónov libier za 23-ročného anglického stredopoliara Jacka Wilsherea. (mirror.co.uk)

ARSENAL: Londýnsky Arsenal chce ako prvú posilu v lete získať útočníka Pedra. Za 27-ročného Španiela sú Angličania ochotní ponúknuť FC Barcelone 24 miliónov libier. (express.co.uk)

TOTTENHAM: Emmanuel Adebayor je na odchode z Tottenhamu. 31-ročný útočník by mal prestúpiť do francúzskeho Monaka. To má údajne o reprezentanta Toga eminentný záujem. (transfermarketweb.com)

WEST HAM: André-Pierre Gignac má s Marseille zmluvu len do konca sezóny a s najväčšou pravdepodobnosťou zmení dres. Záujem o francúzskeho reprezentanta prejavil West Ham United, ktorý už údajne s 29-ročným útočníkom začal rokovať. (getfootballnewsfrance.com)

SUNDERLAND: Bez Stevena Fletchera dohrá tohtoročnú sezónu Sunderland. Škótsky útočník má už dlhšiu dobu problémy s členkom a teraz ho čaká návšteva špecialistu, ktorý rozhodne o ďalšej liečbe. (/www.clubcall.com)

NEWCASTLE: Newcastle United údajne v lete opustí až 14 futbalistov. Medzi nimi by mali byť záložníci Cheik Tioté a Moussa Sissoko, či útočník Papiss Cissé a brankár Tim Krul. Bližšie informácie o odchodoch vyplávajú na povrch v najbližších týždňoch. (thesun.co.uk)

BLACKBURN: David Dunn oznámil, že sa po tohtoročnej sezóne rozlúči s Blackburnom. 35-ročný stredopoliar pôsobil v Rovers celú kariéru okrem rokov 2003 až 2007, kedy hral za Birmingham. (bbc.com)