Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (29.4.)

streda, 29. apríl 2015 06:28 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (29.4.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (29.4.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Real Madrid je údajne ochotný pustiť do Chelsea záložníka Garetha Balea, ale výmenou požaduje Edena Hazarda. S takýmito informáciami vyrukovali bulvárne anglické médiá. (thesun)

REAL MADRID:Martin Ødegaard si môže dnes na svoje konto pripísať prvý štart za A tím Realu Madrid. Talentovaný nórsky stredopoliar od svojho januárového príchodu hral za rezervu, ale teraz už figuruje v nominácii Carla Ancelottiho na zápas proti Almerií. (goal.com)

REAL MADRID: Už v spomínanom zápase proti Almeríi dostane priestor medzi žrďami Keylor Navas. Kostarický gólman dostane prednosť pred Ikerom Casillasom, ktorého chce tréner Carlo Ancelotti šetriť. (football-espana.net)

FC BARCELONA: Londýnsky Arsenal chce ako prvú posilu v lete získať útočníka Pedra. Za 27-ročného Španiela sú Angličania ochotní ponúknuť FC Barcelone 24 miliónov libier. (express.co.uk)

FC BARCELONA: Daniel Alves sa podľa posledných správ rozhodol hrať aj v budúcej sezóne za Barcelonu. Brazílsky obranca má v Katalánsku kontrakt len do konca júna a s vedením sa pôvodne nevedel dohodnúť  na predĺžení kontraktu kvôli jeho dĺžke. (insidespanishfootball.com)

RAYO VALLECANO: Paco Jemez má s Rayom Vallecano zmluvu len do konca tohto ročníka, ale čoskoro by malo prísť k jej predĺženiu. Španielsky celok chce totiž už v najbližších dňoch ponúknuť 45-ročnému trénerovi predĺženie kontraktu, keďže klub sa v Primera Division(transfermarketweb.com)