Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (30.4.)

štvrtok, 30. apríl 2015 10:20 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (30.4.)
Správy dňa z anglickej Premier League (30.4.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER CITY: Záložník Yaya Touré nepomôže svojim spoluhráčom dva týždne. Dôvodom je zranený stehenný sval, pre ktorý vynechá minimálne duely s Tottenhamom a QPR. (Mirror)

MANCHESTER UNITED: Niektoré médiá prišli s informáciou, že 20-ročný Belgičan Adnan Januzaj strávi najbližšiu sezónu na hosťovaní v Evertone. Oficiálne však tieto reči potvrdené neboli. (Eurosport)

MANCHESTER UNITED: 29 miliónov libier už vyčlenili Červení diabli a čiastku chcú investovať do zisku Radju Nainggolana z AS Rím. Ten prišiel do tohto talianského pôsobiska len v roku 2014. (Metro)

ARSENAL: Tréner Interu Miláno, Roberto Mancini, prezradil, že Nemec Lukas Podolski pôjde po sezóne naspäť do Londýna a hosťovanie vo farbách Nerrazurri sa na trvalý prestup nezmení. (Skysports)

EVERTON: V minulosti sa veľa písalo o odchode Kevina Mirallasa, no ten medzičasom zmenil názor. Zmluvu, ktorá mu končí v lete, je ochotny predĺžiť a zotrvať tak v Goodison Parku. (Liverpool Echo)

SOUTHAMPTON: Jay Rodriguez by sa mohol dočkať štartu aj v sezóne 2014/15. Vážne zranenie kolena ho držalo mimo trávnikov 13 mesiacov, ale v posledných dňoch už trénuje so svojím tímom. (Skysports)

SWANSEA CITY: Počas zimy nebol dotiahnutý prestup 26-ročného obrancu Francka Tabanoua zo Saint-Étienne do Walesu. Stať by sa tak mohlo v lete, počas ktorého sa Labute pokúsia o kúpu Francúza opäť. (Wales Online)

CRYSTAL PALACE: 25-ročný krídelník Yannick Bolasie má stále pred sebou dva roky platnú zmluvu, ale médiá vo veľkom riešia jeho možný odchod. Autora štyroch tohtosezónnych gólov Eagles rozhodne pustiť nechcú a zahájili rokovania o predĺžení kontraktu. (Daily Mail)

CRYSTAL PALACE: Francúzsky obranca Daniel Congré by sa už v Montpellieri nemusel zdržovať dlho. Za 2 milióny eur by ho chceli získať v Selhurst Parku. Skúsený ochovanec Toulouse má okrem toho už na stole aj ponuku na predĺženie spolupráce. (Calcio Mercato)

ASTON VILLA: S pomerne nečakanou informáciou prišiel agent Christiana Benetekeho, ktorý novinárom oznámil, že doteraz neprišla žiadna oficiálna ponuka ne prestup. V súvislosti so zachraňovaním sa Villans sa o odchode tohto útočníka vo veľkom písalo. (Guardian)

ANGLICKO: Prestížny FA Cup zatiaľ premenovaný nebude. Hoci sa zdalo, že sponzorská zmluva s príjmom 30 miliónov libier a nový názov "Emirates FA Cup" je dohodnutou vecou, Angličania takúto možnosť odmietajú. (Eurosport)