Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (30.4.)

štvrtok, 30. apríl 2015 10:20 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (30.4.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (30.4.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Real hrá už v utorok na pôde Juventusu Turín a v zostave by sa opäť mali objaviť dve hviezdy. Dobre to vyzerá s Karimom Benzemom, ktorého trápilo koleno a dokopy sa zrejme dá aj Gareth Bale so zraneným lýtkom. (Guardian)

REAL MADRID: Žijúca legenda, Raúl Gonzalez Blanco, v nedávnom rozhovore naznačil, že sa raz do Madridu vráti. „Momentálne som pod zmluvou v New Yorku Cosmos, ale Madrid je môj domov. Strávil som tam 20 rokov života a raz možno príde čas, kedy sa opäť stretneme.“ naznačil svoj záujem pracovať v klube. (Marca)

REAL MADRID & ATLÉTICO MADRID: Príchody neplnoletých hráčov mali pre dva madridské celky vyniesť zákaz prestupov. Správy z médií však tieto veľkokluby rázne vyvrátili a zhodne ich označili za nepravdivé. (BBC)

VALENCIA: Argentínsky krídelník Pablo Piatti bol mimo hry pre svalové problémy. Najnovšie sa však zapojil do tréningového procesu a teoreticky by sa mohol na trávniku objaviť už dnes proti Rayu Vallecano. (Marca)

SEVILLA: Podľa očakávaní, Unai Emery už má na stole ponuku na novú zmluvu. 43-ročný španielsky tréner zvádza veľké boje o predkolo Ligy majstrov a popri tom sa môže rozhodnúť, či ostane v tíme ďalšie 2 roky. (Transfermarktweb)

GRANADA: Dnes večer je na programe zápas El Graná s barcelonským Espanyolom. Neistý je zápasový štart Emanuela Insúu, ktorý má problémy s členkom. (Marca)

ELCHE: V klube došlo k výraznej personálnej zmene. Na schôdzi oznámil svoju rezignáciu prezident José Sepulcre a bez prezidenta ostane mužstvo, možno, až do konca sezóny. (Football-Espana)

CELTA VIGO: Stredopoliar Nemanja Radoja musel absolvovať operáciu triesiel. Tie mu robia problémy dlhšiu dobu a Srb si už v aktuálnej sezóne nezahrá. (Marca)

CELTA VIGO: 19-ročný forward Santi Mina nedohral v minulom kole zápas s Realom Madrid, ale ďalšie stretnutie už vynechať nemusel. Proti Málage nastúpil v 64. minúte a dopomohol k víťazstvu 1:0.