Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (1.5.)

piatok, 1. máj 2015 10:11 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (1.5.)
Správy dňa z anglickej Premier League (1.5.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED: Ruský záložník Roman Zobnin sa pomaly prebíja do základu Dinama Moskva. Súčasne sa dostal pod drobnohľad Red Devils a v médiách sa už píše o možnosti letného prestupu. (Metro)

MANCHESTER UNITED: Za 45 miliónov libier by údajne mohol Ángel Di Maria prestúpiť do francúzskeho Paris Saint-Germain. Argentínčan sa v klube neuchytil ideálne, a tak by si mohol v kariére vyskúšať už štvrtú európsku ligu (Guardian)

MANCHESTER UNITED & ARSENAL: Dva popredné kluby z Premier League majú záujem o 25-ročného obrancu Mattea Darmiana. Taliansky zamestnávateľ však odchod tohto muža nevidí reálne a pustí ho len v prípade, že dostane „šialenú“ ponuku. (Football-Italia)

MANCHESTER CITY: Na Etihad Stadium už majú poskladaný zoznam 3 mien, ktoré v lete chcú uloviť od ligových konkurentov. Na liste dominuje 20-ročná hviezda Liverpoolu, Raheem Sterling. Ďalšími sú útočník Danny Ings z Burnley a Jay Rodriguez zo Southamptonu. (Express)

MANCHESTER CITY: FC Sevilla je naďalej odhodlaná priviesť Jesúsa Navasa. Nejasná však ostáva realizácia tohto plánu, pretože španielsky klub chce 29-ročného krídelníka najprv na dvojročné hosťovanie. V rovnakom čase sa tomuto hráčovi v Manchestri skončí zmluva. (tuttomercatoweb)

TOTTENHAM: 22-ročný krídelník Florian Thauvin s najväčšou pravdepodobnosťou opustí Marseille a údajne už rokoval so zástupcami Spurs. Londýnsky tím má zaplatiť 20 miliónov eur. (Mirror)

TOTTENHAM: Zlé správy dostal národný tím Walesu. V kvalifikačnom zápase proti Belgicku nemôže počítať s obrancom Benom Daviesom, ktorého z hry vyradilo vykĺbené rameno. (Wales Online)

TOTTENHAM: Erik Lamela nenaplnil očakávania v tíme Kohútov a je možné, že bude predaný. Vedenie verí, že by sa to mohlo podariť za 30 miliónov eur. Presne takú čiastku vynaložilo na kúpu tohto Argentínčana. (Metro)

SOUTHAMPTON: Vedenie klubu už nie je ochotné nechať sa naťahoval Nathanielom Clyneom. Pravý obranca má desať dní na to, aby sa rozhodol, či zotrvá na juhu Anglicka. Ak sa rozhodne odísť, stane sa tak už toto leto. (ESPN)

SOUTHAMPTON: Svätci musia bojovať v závere sezóny o Európsku ligu bez Morgana Schneiderlina. Ten má zranené koleno, no vedenie stále neupresnilo, dokedy má byť mimo. (Guardian)

LIVERPOOL: Operácia kolena a minimálne 6 mesiacov bez futbalu má pred sebou obranca Jon Flanagan. Hrozivejšie prognózy naznačujú, že zranenie ho môže vyradiť ešte na dlhšiu dobu. (Independent)

EVERTON: 25-ročný Kostaričan Bryan Oviedo už v tejto sezóne nestihne ani jeden duel vo farbách Toffees. Na tréningu si zlomil záprstnú kostičku na pravej nohe, ale reprezentačné povinnosti na Gold Cupe by stihnúť mal. (Guardian)

ASTON VILLA: Na zápasový program je plne pripravený obranca Alan Hutton. V sobotu by sa mohol objaviť v stretnutí s Evertonom. (klubový web)