Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (2.5.)

sobota, 2. máj 2015 10:23 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (2.5.)
Správy dňa z anglickej Premier League (2.5.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

CHELSEA: The Blues môžu dnes spečatiť svoj majstrovský titul, no nebude pri tom Diego Costa. Španielsky útočník má svalové problémy a stále platí, že môže prísť o celý zvyšok sezóny. (Independent)

CHELSEA: O prípadnom zotrvaní alebo odchode 37-ročného Didiera Drogbu rozhodne majiteľ klubu Roman Abramovič. S informáciou prišiel manažér José Mourinho. (Mirror)

CHELSEA: Nový zamestnávateľ Petra Čecha sa začína vyfarbovať. Počas leta budú o jeho služby súperiť Arsenal a Paris Saint-Germain. (Telegraph)

LIVERPOOL: Množstvom zranení limitovaný Daniel Sturridge odletel do Spojených štátov, kde sa mu venuje špecialista. Angličan má problémy v oblasti bedier a hrozí mu operácia. (Guardian)

LIVERPOOL: Veľmi živý má byť počas prestupového termínu Liverpool a médiá vo veľkom riešia jeho možnosti. V prípade odchodu Raheema Sterlinga je možný príchod Chsitiana Bentekeho z Aston Villy, Memphisa Depaya z PSV a Jamesa Milnera z Manchestru City. (Metro)

LIVERPOOL: V dnešnom stretnutí s Queens Park Rangers môžu domáci počítať so službami Lucasa Leivu. Toho až doteraz držal mimo hry stehenný sval. (Daily Star)

MANCHESTER UNITED: Problémy s kolenom by nemali ohroziť štart Wayna Rooneyho v zápase s West Bromwichom. 12-gólový strelec je podľa aktuálnych správ v poriadku a dnes na Old Trafford nebude chýbať. (ESPN)

ARSENAL: Kanonieri sa na scéne Premier League objavia až v pondelok, takže je priestor na riešenie zdravotného stavu Mathieuho Debuchyho. Francúzsky obranca figuruje na maródke pre menšie problémy so stehenným svalom a proti Hullu City si možno nezahrá. (klubový web)

SWANSEA CITY: Holandský útočník Luc Castaignos patrí Twente, ale po lete by to už platiť nemuselo. 22-ročného futbalistu si všimli Labute a budú ho lanáriť do Premier League. (Daily Mail)

STOKE CITY: 23-ročný záložník Pedro Obiang zo Sampdorie je jednou z vysnených posíl Hrnčiarov. O španielskeho futbalistu sa však zaujímajú viaceré kluby a ešte nie je nič jasné. (Football-Italia)

SUNDERLAND: Adam Johnson je pripravený na dnešný zápas proti Southamptonu. V minulom kole vynechal duel so Stoke City, pretože ho z koncentrácie vyviedlo riešenie kauzy o sexuálnom styku s neplnoletou. (Eurosport)