Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (3.5.)

nedeľa, 3. máj 2015 10:10 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (3.5.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (3.5.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

BARCELONA: Pravý obranca Sportingu, Cedric Soares, upútal svojimi výkonmi Barçu a španielsky tím začína riešiť podrobnosti možného prestupu hráča. (mundodeportivo)

BARCELONA: Debutový zápas vo farbách Kataláncov je ešte stále budúcnosťou pre Thomasa Vermaelena. Začiatkom týždňa sa hovorilo, že by si mohol zahrať proti Córdobe. Jeho meno však nebolo ani len na súpiske a plány sa odkladajú na domáci súboj s Realom Sociedad. (insidespanishfootball)

REAL MADRID:Cristiano Ronaldo sa stal madridským spasiteľom vo včerajšom zápase na pôde Sevilly. Real vyhral 3:2 a všetky tri góly dala táto portugalská hviezda. V tabuľke teda mužstvo naďalej stráca dva body.

VILLARREAL & VALENCIA: Dohodnuté štyri milióny eur doplatí Villarreal Netopierom za Victora Ruiza. Tento obranca hosťoval na Estadiu El Madrigal a ostane tam aj v budúcom ročníku. (Calciomercato)

VALENCIA: Články o prestupe Josého Luisa Gayu do veľkoklubu skončia v koši. Aj sám obranca pre médiá potvrdil, že rokovania s klubom sú v pokročilom štádiu a čoskoro predĺži zmluvu. (TalkSport)

MÁLAGA: 19-ročný útočník José Pozo vstúpil do profesionálneho futbalu pôsobením v Manchestri City. Príliš sa však nepresadil a všetko nasvedčuje tomu, že sa vráti do vlasti. Získať by ho chceli Los Boquerones. (calciomercato)

DEPORTIVO: La Coruñčania získali dôležitý bod v zápase s Villarrealom a na záchranu im chýba už len jeden. Osemnásty tím tabuľky obral o bod šiesty vďaka remíze 1:1 a rýchlemu vyrovnávajúcemu gólu Celsa Borgesa.

CÓRDOBA: Los Califas včera prežili veľmi nešťastný večer. Tím spečatil vypadnutie z najvyššej španielskej súťaže, k čomu dala veľmi krutú bodku Barcelona. Favorit vyhral na juhu Španielska 8:0.