Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (3.5.)

nedeľa, 3. máj 2015 10:10 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (3.5.)
Správy dňa z anglickej Premier League (3.5.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

CHELSEA: Londýnčania by pustili forwarda Loïca Rémyho do Lyonu v prípade, že sa opačným smerom vydá Alexandre Lacazette. Anglický tím by k tomu doplatil 15 miliónov libier. (Independent)

MANCHESTER CITY: Z Charltonu by mohol prísť mladučký 17-ročný talent Joe Gomez. Za tohto obrancu ponúka 8 miliónov libier, ale záujem nedávno prejavil aj Arsenal a druholigista je rokovaniam otvorený. (Daily Mail)

ARSENAL: Alexis Sánchez má pred sebou poriadne rušné leto. Kým národný tím sa čoskoro začne pripravovať na Copa America, Čiľan sa k nemu pridá až po finále FA Cupu. Zároveň, ak Čile postúpi na juhoamerickom šampionáte ďaleko, zapojí sa do letnej prírpavy Gunners neskôr. (ESPN)

ARSENAL: Odborníci poctili Nemca Mesuta Özila titulom hráč mesiaca apríl. Londýnsky tím má momentálne výbornú formu a záložník s číslom 11 pridal aj individuálne ocenenie. (Daily Mail)

MANCHESTER UNITED: Červení diabli údajne už vytvárajú priestor pre útočníka Burnley, Dannyho Ingsa. Radamel Falcao sa vráti do Monaka a namiesto neho nepríde žiadna veľká posila. Uvoľnenú pozíciu obsadí práve 22-ročný Angličan. (Daily Star)

MANCHESTER UNITED: Po letnom prestupe si Ángel di Maria vyslúžil viac kritiky ako pochvaly. Po sezóne by mohol zamieriť do PSG, ktoré ponúka 45 miliónov libier a rozhodnutie je len na samotnom hráčovi. (Mirror)

TOTTENHAM: Manažér Mauricio Pochettino sľúbil, že urobí všetko pre zotrvanie kľúčových hráčov v tíme. Najviac sa hovorí o gólmanovi Hugovi Llorisovi, ktorý sa už nechce zdržiavať v mužstve, ktoré nehrá Champions League. (Guardian)

NEWCASTLE: Nečakane, ale rázne, vstúpili do boja o Floriana Thauvina Straky. Futbalista Marseille je na odchode a inklinuje k Anglicku. Často sa skloňuje aj veľký záujem Tottenhamu. (Daily Mail)

WEST HAM: 27-ročný záložník Alex Song sa z hosťovania v Upton Parku vráti naspäť do Barcelony. Vedenie nemá záujem investovať do zotrvania Kamerunčana. (Metro)