Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (4.5.)

pondelok, 4. máj 2015 09:51 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (4.5.)
Správy dňa z anglickej Premier League (4.5.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER CITY: Milánsky Inter sa snaží zdokumentovať svoju snahu priviesť Yayu Tourého a do úvahy, údajne, pripadá čiastka 15 miliónov libier. (Mirror)

CHELSEA: V Londýne sa včera oslavoval majstrovský titul. Chelsea dotiahla mimoriadne podarenú sezónu do zlatého konca, keď zdolala Crystal Palace 1:0 a jej náskok 13 bodov pred Manchestrom City je už nedostihnuteľný.

MANCHESTER UNITED: Nie je tomu tak dávno, čo bol Edinson Cavani označovaný za prestupový cieľ United, ale aktuálne ticho tento transfer vzďaľuje. Útočníka PSG by radi privítali v Chelsea, Liverpoole a aj v Manchestri City. (Express)

MANCHESTER UNITED: Zbytočné problémy si v závere sezóny robia Red Devils. Tí prehrali tretí zápas po sebe a dávajú šancu Liverpoolu. Uvedomuje si to aj Louis Van Gaal. „Vždy je to to isté. Váš tím je lepší, takže súper bráni viac. Musíme kombinovať vo vyššom tempe, pretože proti toľkým telám pred sebou je to náročné.“ hodnotil výkon po prehre s West Bromom. (ESPN)

LIVERPOOL: Jasnou odpoveďou na špekulácie o odchode Martina Škrtela má byť ponúknutá zmluva s trojročným trvaním. Slovenský obranca prišiel na Anfield v roku 2008 a v prípade podpisu teda môže svoj pobyt výrazne natiahnuť. (Mirror)

SOUTHAMPTON: Sobotná prehra so Sunderlandom manažéra Ronalda Koemana poriadne rozčúlila a po zápase bol k svojim hráčom poriadne kritický: „To, čo ma hnevá najviac, je náš výkon. Nehrali sme dobre. Prvých desať minút po prestávke bolo našich najhorších v sezóne.“ Svätci nevyhrali už tretí raz v rade a na predkolo Európskej ligy strácajú bod. (Skysports)

WEST HAM: V tlači sa objavujú správy, že David Moyes v lete šokujúco opustí Real Sociedad a zamieri ku Kladivárom. Na jeho lavičke by mal vymeniť Sama Allardycea, hoci len nedávno presviedčal verejnosť, že sa zo Španielska preč nechystá. (Mirror)

NEWCASTLE: Ôsma prehra v rade v severnom Anglicku je už silnou kávou a na pláne je zmena trénera. Johna Carvera by mal nahradiť Steve McClaren, ktorý aktuálne vedie Derby County. (Guardian)

QPR: Pokiaľ sa Rangers neudržia v Premier League, čakajú ich veľmi ťažké časy. Odchod v takom prípade plánuje Charlie Austin a pridať sa k nemu má množstvo spoluhráčov, na čele s Mattom Phillipsom. (Mirror)