Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (5.5.)

utorok, 5. máj 2015 10:58 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (5.5.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (5.5.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Madridčania sú pripravení na dnešný zápas s Juventusom, ale počítať nemôžu s Karimom Benzemom. Médiami kolovali správy o zlepšujúcom sa stave tohto útočníka, ale koleno ho ešte do boja nepustí. (ESPN)

REAL MADRID: Pred semifinále Ligy majstrov má Carlo Ancelotti jasno v tom, čo chce od svojich zverencov zlepšiť. „Musíme veľa útočiť, ale ešte dôležitejšie, je brániť oveľa lepšie ako sa nám to darí v poslednej dobe. O tíme už mám jasno, ale ešte nič neprezradím. Myslím, že to bude opäť remíza, hoci Juventus je odlišný súper ako Atlético.“ povedal v rozhovore. (Football-Espana)

BARCELONA: 20-ročný obranca Hector Bellerin je odchovancom Barcelony a do tohto tímu sa možno ešte vráti. Katalánci začali podrobnejšie monitorovať jeho výkony a od roku 2016 by mohol obliekať ich dres. (Express)

BARCELONA: Španielsky záložník Ander Herrera sa v Manchestri United celkom uchytil a jeho ďalšie kroky by mohli viesť do vlasti. Barça by sa rada informovala o dostupnosti tohto hráča. (Express)

SEVILLA: Poľskému záložníkovi Grzegorzovi Krychowiakovi ostala na zápas s Realom Madrid nepekná spomienka v podobe zlomeného nosa. Stret so Sergiom Ramosom by ho však vyradiť nemal a klub mu zadováži špeciálnu masku. (Guardian)

SEVILLA: Je možné, že v európskom futbale zažijeme veľkú rošádu trénerov, do ktorej môžu byť zapletení aj Los Rojibnalcos. Unai Emery síce už má na stole ponuku na predĺženie kontraktu, ale zároveň je veľkým kandidátom na post nového trénera AC Milána. (Marca)

VILLARREAL: Po zápase s Deportivom (1:1) sa písalo o možnom vážnom zranení kolenných väzov Erica Baillyho. Lekári toto podozrenie vyvrátili a je možné, že sa zapojí do hry už v nedeľu proti Elche.

ESPANYOL: Ekvádorský útočník Felipe Caicedo bude k dispozícii aj v najbližších zápasoch. Duel s Rayom síce nedohral a po údere do hlavy bol prevezený do nemocnice, ale odtiaľ bol prepustený pomerne rýchlo. (Marca)

ALMERÍA: Včerajší dôležitý zápas so Celtou Vigo priniesol pohľadné predstavenie a remízu 2:2. Zachraňujúca sa Almería sa vďaka tomu vzdialila od zóny zostupu na dva body, ale ešte nemá nič isté.