Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (6.5.)

streda, 6. máj 2015 10:27 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (6.5.)
Správy dňa z anglickej Premier League (6.5.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED: V sobotu je na pláne zápas na pôde Crystal Palace a k dispozícii bude už aj Phil Jones. Na trávniku ho nebolo vidieť tri týždne, ale zranený členok je zotavený. (Daily Star)

MANCHESTER UNITED: Ďalšie tri roky v klube a zárobok 120 tisíc libier týždenne čaká Ashleyho Younga, ak prikývne na ďalšiu spoluprácu. (Daily Star)

CHELSEA: Krátko po zisku majstrovského titulu bola Josému Mourinhovi ponúknutá nová zmluva. Aktuálny kontrakt platí Portugalčanovi do roku 2017 a vedenie mu ponúka jeho predĺženie o dva roky. (Telegraph)

CHELSEA: 23-ročný stredopoliar Atlética Madrid, Koke, uviazol v hľadáčiku The Blues a za 30 miliónov libier by mohol patriť im. Londýnčania sú, údajne, ochotní „pribaliť“ aj brazílskeho ľavého obrancu Filipeho Luisa, ktorý prišiel práve z Atlética. (Express)

STOKE CITY & LIVERPOOL: Gólman Asmir Begovic plánuje prestup, pretože nemá záujem bojovať o post jednotky s Butlandom a Sörensenom. Podľa médií majú najväčší záujem The Reds, no zďaleka nie sú jedinými. (Express)

SOUTHAMPTON: Do najvyššej anglickej súťaže by sa mohol dostať ďalší Slovák. The Saints by chceli z Legie Varšava priviesť Ondreja Dudu, pre ktorého to však zďaleka nie je jediná možnosť. (Sun)

SUNDERLAND: Po skončení hosťovania vo Fiorentine ostane obranca Micah Richards voľným hráčom a dostane ponuku od Čiernych mačiek. Odchovanec Manchestru City by teda mohol naďalej pôsobiť v Premier League. (Mirror)

CRYSTAL PALACE: Eagles si vyhliadli možnú posilu v talianskej Sampdorii. Za 5,8 milióna eur by chceli kúpiť brazílskeho útočníka Édera. (calciomercato)

WEST BROMWICH: The Baggies neskrývajú záujem a snahu kúpiť útočníka Benika Afobeho z Wolverhamptonu. Okrem neho chceli priviesť aj záložníka Bakaryho Saka z rovnakého tímu, no s ním to vyzerá menej reálne. (Birminghammail)

BURNLEY: Posledný tím tabuľky sa hnevá na rozhodcu v zápase s West Hamom. Už v prvom dejstve dostal červenú kartu Severný Ír Michael Duff. Súper premenil pokutový kop a v početnej prevahe víťazstvo udržal. Burnley sa však proti tomuto verdiktu odvolalo. (Skysports)