Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (7.5.)

štvrtok, 7. máj 2015 08:10 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (7.5.)
Správy dňa z anglickej Premier League (7.5.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER CITY & TOTTENHAM: Prijateľnú čiastku 15 miliónov libier si pripravili Citizens pre Kohútov, pokiaľ im pustia Dannyho Rosea. 24-ročný Angličan je v severnom Londýne od roku 2007, ale prešiel si viacerými hosťovaniami. (Mirror)

TOTTENHAM: Vedenie už má predstavu o tom, kto by mohol nahradiť Huga Llorisa. Pôjde o ďalšieho francúzskeho gólmana, Stevea Mandandu z Marseille. Jeho dávnejšie vyjadrenia nepopierajú transfer do Anglicka. Otázne je, či sa tímy dohodnú na cene. (Talksport)

TOTTENHAM & EVERTON: The Toffees vedú veľké boje o služby krídelníka Aarona Lennona. Jeho hosťovanie v liverpoolskom klube z Tottenhamu splnilo očakávania, avšak čiasta 9 miliónov libier sa mu zdá privysoká. (Guardian)

EVERTON: Robertovi Martinezovi sa príliš nechce síliť nasadzovanie Stevena Pienaara a podľa všetkého ho už v tejto sezóne nevyužije. Záložník z Južnej Afriky bude tak k dispozícii až v letnej príprave. (Daily Mail)

LIVERPOOL: Klub z Anfield Road sa dostal do „pole position“ v boji o holandského útočníka Memphisa Depaya. PSV by zaňho mohlo, údajne, zinkasovať až 22 miliónov libier. (Mirror)

LIVERPOOL: Ťah do budúcnosti pripravuje vedenie v podobe kúpy 17-ročného záložníka Paulinha. Talentovaný Portugalčan hrá momentále vo vlasti tretiu najvyššiu súťaž. Od prestupu do slávneho anglického klubu ho delí už len zdravotná prehliadka. (Mirror)

LIVERPOOL: Operácia Daniela Sturridgea bola úspešná a anglický útočník má pred sebou už len rekonvalescenciu. Do konca sezóny si už, samozrejme, nezahrá. (ESPN)

ARENAL: Dve možné posily našiel Arséne Wenger vo francúzskej lige. Káder by mohol vystužiť Nabil Fekir, ofenzívne ladený mladík z z Olympique Lyon a tuniský stopér Aymen Abdennour z AS Monaco. (Telegraph)

MANCHESTER UNITED:Nani dá košom Sportingu Lisabon a z hosťovania sa vráti do Manchestru. Hoci v portugalskom tíme ožil a hovorilo sa o jeho zotrvaní, vedenie informoval, že má vyššie ambície. (Express)

NEWCASTLE: Podľa belgických zdrojov je prestup Aleksandara Mitrovića na St.James' Park spečatený. Srbský útočník mal Straky stáť 15 miliónov libier. (Daily Mail)

SUNDERLAND: Dobré správy prienisol lekársky tím. Útočník Steven Fletcher už má členok v stopercentnom poriadku a pomôže spoluhráčom v náročnom boji o udržanie medzi anglickou elitou. (klubový web)

SWANSEA CITY: Po doliečení svalových problémov je opäť k dispozícii Bafetimbi Gomis. Nastúpiť by mohol už v pondelkovej dohrávke s Arsenalom. (Wales online)

LEICESTER CITY: Francúzsky záložník Anthony Knockaert dostáva v Leicesteri minimum priestoru a vyriešil to veľmi rázne – od sezóny 2015/16 bude obliekať dres Standardu Liége. (Independent)

QPR: Najbližšia budúcnosť 36-ročného beka Clinta Hilla je viac ako neistá. Po sezóne ostane bez zmluvy a zatiaľ nemá ponuku na predĺženie. Vo svojej situácii by Angličan vedel zvážiť aj pozíciu trénera. (Clubcall)

QPR: Manažér Chris Ramsey sa teší na novú zmluvu. Rangers síce po sezóne možno vôbec nebude čo oslavovať, a s Premier League sa rozlúčia, kormidelníka vymienať nehodlajú. (Skysports)