Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (7.5.)

štvrtok, 7. máj 2015 08:09 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (7.5.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (7.5.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

BARCELONA: Finále Ligy majstrov by malo byť opäť so španielskou účasťou. Výrazný krok k tomu včera urobil klub z Katalánska. Dva góly Lionela Messiho a jeden zápis Neymara zariadili triumf 3:0 nad Bayernom Mníchov a o postup môže Barçu pripraviť už len zázrak.

REAL MADRID: Vlnu špekulácií spustila informácia o tom, že počas pobytu v Turíne mali Madridčania zaujímavú návštevu. V hoteli sa objavil agent Paula Pogbu a veľa šťastia zrejme popriať neprišiel. (Football-Espana)

VALENCIA: Zo záveru sezóny útočník Rodrigo veľa mať nebude. Za červenú kartu v zápase s Rayom Vallecano mu disciplinárna komisia vymerala trojzápasový trest. K dispozícii však má ešte odvolanie. (Marca)

VALENCIA: Včerajší tréning musel pre problémy so stehenným svalom vynechať brankár Diego Alves, ale fanúšikovia sa obávať nemusia. Podľa všetkého stíha najbližší ligový duel proti Realu Madrid. (mundodeportivo)

SEVILLA: Potrhané kolenné väzy Nicolása Pareju si vyžiadali operáciu. Zranenie utrpel ešte v Európskej lige proti Zenitu Petrhorad a k futbalu sa teraz nedostane 6 až 7 mesiacov. (Daily Mail)

RAYO VALLECANO: Defenzívny záložník Papakouli Diop má dlhodobo problémy s členok a stále má naordinované len individuálne tréningy. Šanca na jeho štart v aktuálnom ročníku je pomerne malá. (Marca)

BETIS: Svoje najbližšie roky tímu prisľúbil obranca Francisco Varela a záložník Fabián Ruiz Peña. 20-ročný bek má teraz kontrakt do roku 2017, jeho o rok mladší spoluhráč až do roku 2019. (Transfermarkt)