Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (8.5.)

piatok, 8. máj 2015 10:00 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (8.5.)
Správy dňa z anglickej Premier League (8.5.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER CITY: Jednou z ústredných tém prestupového obdobia určite bude Paul Pogba. Francúzsky záložník z farieb Juventusu má ponuku z Manchestru, kde ho chcú Citizens získať za 50 miliónov libier. (Guardian)

MANCHESTER CITY: Letná príprava Sergia Agüera bude vyzerať inak ako v prípade jeho spoluhráčov z klubu. Venovať sa bude národnému tímu Argentíny, teda nevycestuje na turné do Austrálie. (Fox Sports)

MANCHESTER CITY: Internetom sa šíri niekoľko špekulácií, podľa ktorých má David Silva ísť do Primera División. Popri záujme Valencie sa skloňuje aj Camp Nou, čo by však nebola záležitosť tohto prestupového obdobia. (insidespanishfootball)

CHELSEA: 22-ročný forward Interu Miláno, Mauro Icardi, je v hľadáčiku The Blues a počas leta by sa mohol sťahovať. Londýnsky tím je ochotný ponúknuť 22 miliónov libier. (Metro)

MANCHESTER UNITED: Od včerajška je oficiálne známe, že Holanďan Memphis Depay bude predsa obliekať dres United. 21-ročný futbalista strávil v PSV veľmi dlhé obdobie, ešte od mládežníckych čias, ale teraz má pred sebou výzvu v podobe Premier League. (klubový web)

ARSENAL: V najbližšom ligovom zápase by nemusel nastúpiť útočník Danny Welbeck. V posledných dňoch ho trápi zranenie kolena a vynechal niekoľko tréningov. (Daily Mail)

NEWCASTLE: Do konca sezóny už k zmene manažéra prísť nemá, ale neskôr sa naskytá viacero kandidátov. Jedným z nich je Angličan Paul Clement, ktorý pôsobí ako asistent na lavičke Realu Madrid. Skúsenosti však má už napríklad z Chelsea. (Telegraph)

SUNDERLAND: Po poriadne dlhej dobe sa do zostavy vracia obranca Wes Brown. 35-ročný rodák z Manchestru by mohol nastúpiť zajtra proti Evertonu. (Independent)

SWANSEA CITY: Španielsky obranca Jordi Amat má zlomené kosti v nárte. Tieto nepríjemné správy prinieslo röntgenové vyšetrenie, čo znamená, že v najbližších dňoch do hry nezasiahne. (BBC)

BURNLEY: Červená karta Michaela Duffa zo zápasu s West Hamom je zrušená a skúsený obranca bude k dispozícii už v najbližšom kole. The Clarets sa tak naďalej môžu cítiť ukrivdení po prehre 0:1. (BBC)

STOKE CITY: Na sobotný zápas s Tottenhamom má byť pripravený obranca Marc Muniesa. Zranený stehenný sval ho netrápi a na konci sezóny by sme ho ešte mohli niekoľkokrát vidieť na trávniku. (BBC)