Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (9.5.)

sobota, 9. máj 2015 09:00 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (9.5.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (9.5.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Madridský Real dnes čaká ligový duel s Valenciou, proti ktorej už môže nastúpiť Karim Benzema. Francúzskeho útočníka trápilo koleno, no teraz už je však opäť plne k dispozícii. (soccerway.com)

REAL MADRID: Aj keď sa v Anglicku neustále špekuluje o návrate Garetha Balea do Premier League, hráčov agent naďalej tvrdí, že jeho zverenec zostane v Reale Madrid. (skysports)

VALENCIA: Stredopoliar Benficy Lisabon Nicolás Gaitán sa dostal pod drobnohľad Valencie. Tá už pripravuje oficiálnu ponuku, pričom za 27-ročného argentínskeho záložníka chce utratiť 23 miliónov eur. (abola.pt)

VALENCIA:José Luis Gaya zostáva vo Valencii. 19-ročný obranca uzavrel novú zmluvu s platnosťou do júna 2020. Výkupná klauzula za mladého obrancu bola stanovená na 50 miliónov eur. (goal.com)

ATHLETIC BILBAO: Tréner Ernesto Valverde má predĺžiť zmluvu s Athleticom. Baskickému celku sa tento rok darí a 51-ročný tréner dostane ponuku na predĺženie spolupráce o ďalšiu sezónu. (transfermarketweb.com)

CELTA VIGO: V FC Porto sa zmierili s odchodom kanoniera Jacksona Martíneza a preto už teraz hľadajú za neho náhradu. Jedného kandidáta si portugalský klub našiel v Španielsku, kde majú „Draci“ záujem o 28-ročného Nolita zo Celty Vigo. (transfermarketweb.com)