Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (10.5.)

nedeľa, 10. máj 2015 08:10 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (10.5.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (10.5.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Realu Madrid by v odvete semifinále Ligy majstrov proti Juventusu nemal chýbať Toni Kroos. Nemecký stredopoliar vinou zranenia stehenného svalu nedohral zápas s Valenciou. Podľa lekárskych vyšetrení sa však nejedná o nič vážne. (as.com)

ATLÉTICO MADRID: Kohúti majú záujem o Tobyho Alderweirelda a pripravujú ponuku 9 miliónov eur. 26-ročný belgický obranca patrí Atléticu Madrid, no tento rok hosťuje v Southamptone. (sport-express.ru)

ATLÉTICO MADRID: Francúzsky útočník Antoine Griezmann z Atlética Madrid je potešený údajným záujmom Chelsea. V prípade serióznej ponuky je 24-ročný útočník pripravený zo Španielska odísť. (The Daily Telegraph)

ATLÉTICO MADRID: Ďalšie sťahovanie absolvuje Cristian Rodríguez. Uruguajský stredopoliar je na hosťovaní z Atlética Madrid v brazílskom Grêmiu, s ktorým sa však dohodol na predčasnom ukončení zmluvy a vracia sa tak do Madridu. (transfermarketweb.com)

REAL SOCIEDAD: Kouč David Moyes zatiaľ odmieta svoj návrat do Premier League. Údajne aj budúcu sezónu bude sedieť na lavičke Realu Sociedad. (The Guardian)