Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (11.5.)

pondelok, 11. máj 2015 10:37 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (11.5.)
Správy dňa z anglickej Premier League (11.5.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

CHELSEA: Za 40 miliónov libier by mohol prísť do tímu čerstvých šampiónov stredopoliar Koke z Atlética Madrid. (Mirror)

LIVERPOOL: Ku špekukáciam o novej zmluve sa vyjadril aj sám Martin Škrtel. Ten by vo svojom súčasnom pôsobisku rád zotrval, no pri rokovaniach ešte s klubom spoločnú reč nenašiel. Záujemcov o jeho služby je pritom v Európe viac ako dosť. (Express)

LIVERPOOL: Hľadanie útočníka pre budúcu sezónu sa pozastavilo na mene gabonského reprezentanta Pierre-Emericka Aubameyanga z Borussie Dortmund. Na to, za akú cenu by 25-ročný rýchlik mohol do Anglicka zamieriť, si ešte počkáme. (Telegraph)

LIVERPOOL: 24-ročný útočník Fabio Borini zmení pôsobisko a vráti sa do Talianska. Vlasť opustil v roku 2012 a najnovšie má oňho záujem FC Turín. (tuttomercatoweb)

MANCHESTER UNITED & SOUTHAMPTON:: Na internete sa opäť vo veľkom špekuluje o prestupe Nathaniela Clynea na Old Trafford. Prestupová čiastka by sa mala pohybovať okolo 18 miliónov libier. (Times)

MANCHESTER UNITED: Na konci sezóny hráčov opäť sužujú zranenia. Po zápase s Crystal Palace (2:1) ostali na maródke až traja futbalisti. Wayne Rooney má problémy so stehenným svalom, Luke Shaw nedohral po údere do tváre a striedaný musel byť aj Chris Smalling. Manažér Louis Van Gaal je však optimistom a verí, že hráči budú čo najskôr k dispozícii. (ESPN)

EVERTON: Obranca Leighton Baines nedohral sobotný zápas so Sunderlandom a má zranený členok. Nie je vylúčené, že si už v tomto ročníku nezahrá. O všetkom musia rozhodnúť výsledky podrobných vyšetrení. (klubový web)

QPR: Rangers včera podľahli Manchestru City vysoko 0:6 a do zápasu nemohol zasiahnuť Brazílčan Sandro. Dôvod je z kategórie kurióznych – problémy s vízami, na základe ktorých bolo tímu poradené, aby tohto muža zo zostavy vynechal. (Goal)