Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (11.5.)

pondelok, 11. máj 2015 10:36 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (11.5.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (11.5.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

BARCELONA: Celkom optimisticky vyznievajú predpoklady, že Jeremy Mathieu bude môcť nastúpiť na zápas s Bayernom Mníchov. Zranená achillova päta je minulosťou a pre odvetu v Champions League má byť k dispozícii. (Sportsmole)

REAL MADRID: Nad štartom Toniho Kroosa v zápase Ligy majstrov proti Juventusu je stále veľký otáznik. Nemecký futbalista nedohral zápas s Valenciou a hoci niektoré zdroje píšu, že by sa proti nemeckému súperovi mal postaviť, definitívne rozhodnutie príde až tesne pred duelom. (Football-Espana)

REAL MADRID: Veľmi dlho sa píše o vzťahoch medzi fanúšikmi Realu a Ikerom Casillasom. Skúsený brankár si opäť odniesol ich hnev po remíze s Valenciou, na čo, údajne, kontroval škaredými gestami na tribúny. (Eurosport)

ATLÉTICO MADRID: Za 40 miliónov libier by mohol odísť k čerstvým anglickým majstrom, Chelsea, stredopoliar Koke. (Mirror)

VALENCIA: Hrdinom zápasu s Realom Madrid bol brankár Diego Alves. Ten, napriek záujmu médií, nerobí hviezdu sám zo seba, dokonca sa mu bod máli: „Podľa mňa sme predviedli dosť na to, aby sme vyhrali. Súper mal šance, viackrát trafil tyč, no my sme boli efektívni. Zápas musel baviť. Výsledok je spravodlivý.“ (insidespanishfootball)

SEVILLA: Veľké sklamanie zavládlo v červeno-bielom tábore po včerajšom zápase so Celtou Vigo. Zverenci Unaia Emeryho len remizovali 1:1 a na štvrtú Valenciu, teda predkolo Ligy majstrov, strácajú tri body.

REAL SOCIEDAD: Anglické médiá dlho živili informácie o návrate Davida Moyesa do Premier League. Nič také sa však diať nebude. Bývalý lodivod Evertonu a Manchestru United ostane v služnách Realu Sociedad, navyše má v pláne kúpiť veľkú posilu do útoku. (Daily Mail)