Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (12.5.)

utorok, 12. máj 2015 09:22 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (12.5.)
Správy dňa z anglickej Premier League (12.5.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED a ASTON VILLA: 25-ročný záložník Manchestru United Tom Cleverley by rád zostal v Aston Ville, kde momentálne hosťuje. (Daily Express)

MANCHESTER UNITED a ARSENAL: Real Madrid je údajne ochotný predať útočníka Karima Benzemu. To okamžite pritiahlo záujem Arsenalu a Manchestru United. (Daily Star)

MANCHESTER UNITED: Útočník Bayernu Mníchov Thomas Müller rozvíril špekulácie o svojom možnom odchode do Manchestru United, keď vyhlásil, že má výborný vzťah s koučom Louisom van Gaalom. (Metro)

CHELSEA: Tréner Chelsea José Mourinho potvrdil, že v budúcnosti počíta so službami 19-ročného Reubena Loftus-Cheeka, ktorý nastúpil proti Liverpoolu. (goal.com)

SWANSEA: Neil Taylor dostane možnosť spojiť aj ďalšiu budúcnosť sa Swansea. Vedenie sa chystá svojmu 26-ročnému obrancovi z Walesu ponúknuť novú zmluvu. (teamtalk.com)

LEICESTER: Leicester zatiaľ úspešne bojuje o záchranu a svoj podiel na tom má aj 34-ročný argentínsky stredopoliar Esteban Cambiasso, ktorému však po sezóne končí zmluva. Vedenie klubu už preto pripravuje jej predĺženie. (transfermarketweb.com)

STOKE CITY: Posilu do brány si vyhliadlo Stoke City. Anglický celok vraj chce do svojich radov zlákať 23-ročného Jakoba Haugaarda z dánskeho Midtjyllandu. (transfermarketweb.com)