Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (12.5.)

utorok, 12. máj 2015 09:21 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (12.5.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (12.5.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Real Madrid je údajne ochotný predať útočníka Karima Benzemu. To okamžite pritiahlo záujem Arsenalu a Manchestru United. (Daily Star)

REAL MADRID: Real Madrid čaká v stredu semifinálová odveta Ligy majstrov s Juventusom, v ktorej by však mohol chýbať Gareth Bale. Ten ma zatiaľ bližšie nešpecifikované problémy. (football-italia.net)

REAL MADRID: Ďalšiu posilu do obrany si vyhliadol Real Madrid. Španielsky celok by údajne rád získal brazílskeho beka Wendella, ktorý len pred touto sezónou posilnil Leverkusen. (transfermarketweb.com)

SEVILLA: Útočník Sevilly Kevin Gameiro, ktorý strelil gól na pôde Celty Vigo (1: 1) venoval svoj gól trénerovi Unai Emerymu. Ten chýbal na lavičke Sevilly, pretože pred zápasom mu zomrel otec. (insidespanishfootball.com)

ATHLETIC BILBAO: Athletic si poistil služby Andera Iturraspeho. 26-ročný stredopoliar s baskickým klubom predĺžil zmluvu do júna 2019. (football-espana.net)