Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (13.5.)

streda, 13. máj 2015 06:59 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (13.5.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (13.5.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Toni Kroos už znovu trénoval so spoluhráčmi z Realu Madrid. Nemecký stredopoliar je teda v poriadku po zranení stehenného svalu a bude pripravený nastúpiť dnes proti Juventusu. (insidespanishfootball)

SEVILLA: V nominácii Sevilly na odvetu semifinále Európskej ligy proti Fiorentine je aj Beto. 33-ročný portugalský brankár španielskeho klubu sa zbavil problémov s ramenom. (www.abola.pt)

MÁLAGA: Angažmán v Španielsku si vyskúša André Filipe Brás André známy pod zaujímavým menom André. 25-ročný záložník portugalskej Vitoria SC Guimarães sa má v lete sťahovať do Málagy, ktorá za neho údajne zaplatí jeden a pol milióna eur. (www.abola.pt)

REAL SOCIEDAD: V hľadáčiku Liverpoolu je obranca Inigo Martínez z Realu Sociedad. Reds sú vraj ochotní zaplatiť za 23-ročného hráča jeho výkupnú klauzulu vo výške 21,7 milióna libier. (daily star)

REAL SOCIEDAD: Brankár Eňaut Zubikarai a stredopoliar Gorka Elustondo majú pred sebou pravdepodobne posledné zápasy v drese Realu Sociedad. Obaja majú v klube zmluvy len do konca júna a zatiaľ sa nedohodli na ich predĺžení. (marca.com)

LEVANTE: Zranené zápästie má stredopoliar Mohamed Sissoko. V prípade 30-ročného afrického záložníka sa ale nejedná o nič vážne a v najbližšom zápase by mal nastúpiť s bandážou na pravej ruke. (marca.com)