Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (14.5.)

štvrtok, 14. máj 2015 06:18 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (14.5.)
Správy dňa z anglickej Premier League (14.5.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER CITY: Inter Miláno sa vraj dohodol na príchode s Yayou Tourém. 32-ročný záložník mal  pristúpiť na zníženie platu. Milánčanom tak už iba zostáva sa dohodnúť s Manchestrom City, kde má reprezentant Pobrežia Slonoviny ešte dvojročný kontrakt. (football-italia.net)

LIVERPOOL: Iago Aspas tento rok hosťuje z Liverpoolu v Seville a v Španielsku by mal zakotviť natrvalo. Kluby sa údajne už dohodli na prestupe a 27-ročný španielsky útočník má podpísať zmluvu na tri roky. (insidespanishfootball.com)

LIVERPOOL a BURNLEY: Liverpool zrejme porazí Manchester United a Real Sociedad v boji o mladého 22-ročného anglického útočníka Dannyho Ingsa z Burnley. (the times)

SWANSEA: Vedenie Swansea začalo rokovania o novej zmluve s Garrym Monkom. Mladý 36-ročný manažér má kontrakt ešte na dva roky avšak vedenie je po úspešnej sezóne ochotné ponúknuť rodákovi z Bedfordu nový vylepšený kontrakt.  (bbc.com)

WEST HAM: Sam Allardyce má s West Hamom kontrakt len do konca sezóny a nejaký čas obe strany rokujú o jeho predĺžení. Podľa niektorých anglických médií však mal skúsený 60-ročný manažér ponuku „kladivárov“ odmietnuť. (transfermarketweb)

CRYSTAL PALACE: Nový angažmán si pravdepodobne bude hľadať Peter Ramage. 31-ročný anglický obranca tento rok hosťoval v Barnsley, ktorý hráva 3. anglickú ligu. V Crystal Palace má skúsený bek zmluvu len do konca júna a je pravdepodobné, že vedenie londýnskeho klubu mu neponúkne predĺženie kontraktu. (clubcall.com)

HULL: Hullu v boji o záchranu v Premier League už nepomôže Gastón Ramírez. Ofenzívny 24-ročný Uruguajčan si poranil stehenný sval a príde tak o záverečné dve kolá sezóny. (bbc.com)

HULL:Mohamed Diamé sa podrobil operácii kolena, s ktorým mal problémy už od decembra minulého roka. Záložník Hullu sa síce vrátil na trávnik v apríli avšak bolesť sa ozvala znovu a po chirurgickom zákroku bude mimo hru ďalšie tri mesiace. (clubcall.com)