Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (14.5.)

štvrtok, 14. máj 2015 06:20 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (14.5.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (14.5.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

BARCELONA: Zdravotné problémy má Luis Suárez. Uruguajčan nedohral semifinálovú odvetu Ligy majstrov proti Bayernu Mníchov. Útočník Barcelony si údajne privodil svalové zranenie. (marca.com)

ATLÉTICO MADRID a SEVILLA: Dvoch veľkých nápadníkov v Španielsku má Carlos Carmona. O 28-ročného stredopoliara talianskej Atalanty Bergamo  usiluje Sevilla a madridské Atlético. (transfermarketweb)

SEVILLA: Iago Aspas tento rok hosťuje z Liverpoolu v Seville a v Španielsku by mal zakotviť natrvalo. Kluby sa údajne už dohodli na prestupe a 27-ročný španielsky útočník má podpísať zmluvu na tri roky. (insidespanishfootball.com)

VILLARREAL: Úspešnú operáciu kolena má za sebou Sergio Asenjo. 25-ročný brankár Villarrealu si zo zápasu s Atléticom Madrid odniesol pretrhnuté kolenné väzy a teraz ho čaká minimálne polročná nútená pauza. (soccerway.com)

REAL SOCIEDAD: Liverpool zrejme porazí Manchester United a španielsky Real Sociedad v boji o mladého 22-ročného anglického útočníka Dannyho Ingsa z Burnley. (the times)

LEVANTE a ALMÉRIA: Záložníkovi Almérie José Antonio García Rabascovi, známému pod prezývkou Verza, na konci sezóny končí zmluva v Almerií. 28-ročný Španiel sa však už stihol predbežne dohodnúť na štvorročnej spolupráci s konkurenčným Levante. (transfermarketweb)