Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (15.5.)

piatok, 15. máj 2015 06:24 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (15.5.)
Správy dňa z anglickej Premier League (15.5.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER CITY: Tréner Manuel Pellegrini pravdepodobne zostane v Manchestri City aj v nadchádzajúcej sezóne. (theguardian.com)

MANCHESTER CITY a STOKE CITY: John Guidetti v minulej sezóne pôsobil vo Stoke City a tento klub sa pokúsi ho znovu angažovať. Švédsky útočník patriaci Manchestru City z tohoto klubu po  sezóne odíde ako voľný hráč, ale na Ostrovoch by teda nakoniec mohol zotrvať (clubcall.com)

MANCHESTER CITY: Útočník Wolfsburgu Kevin De Bruyne je opäť o niečo bližšie k prestupu do Premier League. 23-ročný Belgičan pravdepodobne prestúpi za 35 miliónov libier do Manchestru City. (daily mirror)

LIVERPOOL: Iñigo Martinez patrí k oporám Realu Sociedad, ale to už by však nemuselo platiť na začiatku novej sezóny. Záujem o 23-ročného španielskeho obrancu má Liverpool, ktorý by vraj mohol podať ponuku vo výške 30 miliónov eur. (transfermarketweb)

SWANSEA: Z Holandska na Britské ostrovy by sa po sezóne mal sťahovať Kristoffer Nordfeldt. Záujem o 25-ročného švédskeho brankára Heerenveenu má Swansea. (eredivisie.nl)

EVERTON: Gregoire Defrel po sezóne s najväčšou pravdepodobnosťou opustí taliansku Cesenu. Zamieriť by mal do Anglicka, kde má o jeho služby záujem Everton. (football-italia.net)

EVERTON: 30-ročný obranca Leighton Baines so zraneným členkom podstúpil operáciu a do konca sezóny už na trávnik nevybehne. (bbc.com)

LEICESTER CITY a SOUTHAMPTON: Derik Osede sa nedokázal presadiť do A-tímu Realu Madrid a po sezóne tak z Madridu s najväčšou pravdepodobnosťou odíde. 22-ročný španielsky stopér s nigérijskými koreňmi by si mohol zahrať Premier League, pretože o jeho služby sa zaujíma Leicester City a Southampton. (transfermarkt.de)