Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (15.5.)

piatok, 15. máj 2015 06:26 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (15.5.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (15.5.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Na lavičke Realu Madrid bude v dvoch ligových zápasoch chýbať Carlo Ancelotti. Taliansky kouč dostal trest za sarkastické zatlieskanie, ktorým vyjadril svoju nespokojnosť s výkonom rozhodcov v zápase s Valenciou. (marca.com)

REAL MADRID: Derik Osede sa nedokázal presadiť do A-tímu Realu Madrid a po sezóne tak z Madridu s najväčšou pravdepodobnosťou odíde. 22-ročný španielsky stopér s nigérijskými koreňmi by si mohol zahrať Premier League, pretože o jeho služby sa zaujíma Leicester City a Southampton. (transfermarkt.de)

REAL SOCIEDAD: Iñigo Martinez patrí k oporám Realu Sociedad, ale to už by však nemuselo platiť na začiatku novej sezóny. Záujem o 23-ročného španielskeho obrancu má Liverpool, ktorý by vraj mohol podať ponuku vo výške 30 miliónov eur. (transfermarketweb.com)

CELTA VIGO a ELCHE: 26-ročný brazílsky útočník Jonathas, ktorý momentálne hosťuje z talianskej Pescary v Elche, by od novej sezóny mohol mať nového španielskeho zamestnávateľa. Záujem o jeho služby má Celta Vigo. (transfermarketweb)

RAYO VALLECANO: Španielsky brankár David Cobeño Iglesias by aj naďalej rád obliekal dres Raya Vallecana. 33-ročný gólman má v španielskom klube zmluvu len do konca sezóny a nebráni sa možnosti podpísať nový kontrakt. (transfermarketweb)

PRIMERA DIVISION: Španielska liga bude naďalej pokračovať podľa pôvodného programu. Tamojšia federácie sa pôvodne rozhodla od 16. mája prerušiť všetky domáce súťaže kvôli sporu s vládou o novom zákone o televíznych právach. (bbc.com)