Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (16.5.)

sobota, 16. máj 2015 05:55 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (16.5.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (16.5.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

FC BARCELONA: Iba individuálne zatiaľ trénuje Luis Suárez. Ten si z odvety semifinále Ligy majstrov s Bayernom Mníchov odniesol zranený stehenný sval. Uruguajský útočník pravdepodobne vynechá zápas s Atléticom Madrid. (goal.com)

FC BARCELONA: Ďalším hráčom Barcelony, ktorý trénuje individuálne je Daniel Alves. Je možné, že brazílsky obranca taktiež vynechá derby zápas proti Atléticu Madrid. (sport-express.ru)

ATLÉTICO MADRID: Dres Atlética Madrid oblieka v súčasnosti veľa žiadaných futbalistov a jedným z nich je stredopoliar Koke. Madridský klub preto už pripravuje pre 23-ročného hráča nový kontrakt. (sport-express.ru)

ATLÉTICO MADRID: Niekoľko európskych veľkoklubov sleduje výkony Anwara El Ghaziho. 20-ročný Holanďan s koreňmi v Afrike podáva skvelé výkony v Ajaxe Amsterdam. Talentovaný útočník je spojovaný s klubmi ako Bayern Mníchov, Chelsea alebo Atlético Madrid. (eredivisie.nl)

VALENCIA: Valencia je údajne ďalším klubom, ktorý má záujem o Edinsona Cavaniho. Skúsený uruguajský útočník je spájaný s odchodom z PSG a preto sa špekuluje o jeho odchode. Okrem Valencie však veľký záujem prejavuje aj Manchester United. (insidespanishfootball.com)

CELTA VIGO: Celte Vigo by v zajtrajšom zápase s Valenciou mal byť k dispozícii aj Gustavo Cabral. 29-ročný argentínsky obranca mal virózu, ktorú si už ale stihol doliečiť. (marca.com)