Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (17.5.)

nedeľa, 17. máj 2015 10:52 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (17.5.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (17.5.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

BARCELONA & VALENCIA: Nemecký stopér Shkodran Mustafi patrí medzi najlepších hráčov Los Che a zaujímať sa oňho začínajú viaceré veľké kluby. Intenzívne sa hlási napríklad aj Barça. (Transfermarktweb)

BARCELONA: Zahasené problémy so stehenným svalom pustili Luisa Suáreza na tréning. To dáva pomerne reálnu šancu, že Uruguajčan stihne dôležitý zápas s Atléticom Madrid. Po ňom môže katalánsky klub oslavovať majstrovský titul. (insidespanishfootball)

BARCELONA: Grécky Olympiacos pracuje na tom, aby si mohol ponechať Ibrahima Afellaya aj po skončení hosťovania. Holanďanovi v Španielsku končí kontrakt, a tak zrejme okolo neho bude rušno. (Transfermarktweb)

REAL MADRID: Na vypadnutie z Ligy majstrov bude Sergio Ramos spomínať ešte horšie ako jeho spoluhráči. Z duelu si odniesol zranený členok a isté je, že vynechá ostávajúce dva ligové súboje. (ESPN)

DEPORTIVO: Turcos dnes privítajú Levante a v dôležitom záchranárskom stretnutí nemôžu počítať s Pablom Insúom. Ako informuje klubový web, trápi ho zranená päta. (klubový web)

BILBAO: Stopér Xabier Etxeita vynechá zápas s Elche pre problémy so stehenným svalom. Pre mužstvo o veľkú tragédiu nejde, keďže sa v tabuľke nemôže výraznejšie posunúť ani prepadnúť. Španiel by, navyše, mal chýbať len týždeň. (Marca)

GRANADA: S výrazne oslabeným útokom dnes El Graná vybehnú na Real Sociedad. Posledný tréning vynechal Riki aj Adrián Colunga, čo naznačuje, že na pôde súpera to bude veľmi ťažké. (Marca)