Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (20.5.)

streda, 20. máj 2015 11:26 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (20.5.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (20.5.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

ATLÉTICO MADRID: Napriek tomu, že sezóna 2014/15 zďaleka nebola taká úspešná ako tá predošlá, Koke zachová vernosť červeno-bielym farbám a je pripravený rokovať o novej zmluve. (Goal)

REAL MADRID: Bývalý španielsky reprezentant Gaizka Mendieta sa vyjadroval na adresu Cristiana Ronalda, no nie v najpozitívnejšom svetle: „Jeho čísla sú neuveriteľné a nemožno povedať, že sklamal. Mal by sa však zamyslieť nad svojou hrou. Čo kedy dal o 10 gólov menej, ale lepšie by bránil a pomohol Realu stať sa lepším tímom? To je predsa lepšie ako sa každý deň snažiť prekont vlastné čísla.“ (Football-Espana)

REAL MADRID: V prvom koši pre žreb Ligy majstrov budú víťazovia najlepších európskych líg, čo znamená, že madridský klub padne až do druhého. 32násobný šampión skončil ako obhajca trofeje LM už v semifinále a v bojo o domáci trón rovnako pohorel. (Daily Mail)

REAL SOCIEDAD: 25-ročný obranca Bryan Oviedo z Evertonu má nadviazať na spoluprácu s Davidom Moyesom a od leta by mohol obliekať dres La Realu. K medializovaným informáciám sa však ešte nevyjadril ani jeden klub. (Express)

VILLARREAL: Zaujímavú posilu si Žlté ponorky vyhliadli v talianskej Atalante. Ide o 23-ročného záložníka Denieleho Baselliho, o ktorého majú záujem aj niektoré tímu zo Serie A. (Football-Italia)

DEPORTIVO: Veľmi nepravdepodobný je štart argentínkseho záložníka Luisa Fariñu v sobotnom zápase s Barcelonou. Hráč, ktorý je v Deportive len na hosťovaní, sa teda bude len prizerať, či sa spoluhráči udržia v La Lige. (klubový web)

MÁLAGA: Zlomený prst na ľavej ruke donúti obrancu Miguela Torresa pauzovať počas posledného kola a zápasu so Sevillou. Mužstvu síce stále hrozí prepad z 8. až na 11. miesto, no najlepšie môže skončiť siedma, čo rovnako na Európsku ligu nestačí. (klubový web)